ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέλος συνεργασίας για Α/φοι Λανίτη- ΦΑΓΕ

Η Α/φοι Λανίτη επικεντρώνεται στο δικό της χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων

Newsroom K

Σε τερματισμό της συνεργασίας τους με άμεση ισχύ προχωρούν η Αφοί Λανίτη Λτδ και η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ. Στόχος της Α/φοι Λανίτη είναι η ανάπτυξη ενός πλούσιου χαρτοφυλακίου προϊόντων που να προσφέρει επιλογές σε όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης καθημερινά και η επικέντρωση στο δικό της χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων.

Πέρα από το φρέσκο γάλα Λανίτης και την παιδική σειρά Lanitis Kiddo, η Α/φοι Λανίτη τον τελευταίο χρόνο έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων με τη σειρά τυροκομικών προϊόντων που περιλαμβάνει χαλούμι, κυπριακό τυρί (τύπου χαλούμι) light, με χαμηλά λιπαρά, παραδοσιακό κυπριακό αιγοπρόβειο χαλούμι, φρέσκια αναρή αλατισμένη, ανάλατη καθώς και παραδοσιακή ξηρή αναρή, με το γιαούρτι Λανίτης, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί ως η νέα αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών, ενώ έχουν προστεθεί προϊόντα σε ανερχόμενες κατηγορίες όπως η σειρά Lanitis Protein Milk.

Πρόθεση της εταιρείας είναι να εμπλουτίσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων με νέα λανσαρίσματα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να ικανοποιεί τις εξελισσόμενες ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα chips Τσακίρης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση