ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:14
 

Το 35% των κέντρων αναψυχής ανοικτά στην τουριστική Πάφο

Οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά άρχισαν αναφέρουν οι αρμόδιοι

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το 35% των κέντρων αναψυχής θα παραμείνει ανοικτό κατά την χειμερινή περίοδο στην τουριστική περιοχή, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά άρχισαν εκφράζοντας την ελπίδα ότι στην πόλη της Πάφου θα διακινηθεί περισσότερος κόσμος αυτά τα Χριστούγεννα με την αναβάθμιση της ολικής εικόνας της πόλης.

Ο κ. Θρασυβούλου είπε πως την χειμερινή περίοδο το 35% των κέντρων αναψυχής θα παραμείνει ανοικτό στην τουριστική περιοχή ωστόσο στην πόλη της Πάφου όλα τα κέντρα αναψυχής θα βρίσκονται σε λειτουργία.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως στόχος του συνδέσμου και όλων των τουριστικών φορέων είναι η έναρξη της τουριστικής περιόδου το συντομότερο δυνατό.

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ αναφέρθηκε στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού αξιολογώντας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πάφου αλλά και τις προοπτικές της περαιτέρω ανάπτυξης του.

Σύμφωνα με τον κ. Θρασυβούλου, πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες επισκέπτονται την Πάφο για τουρνουά ποδοσφαίρου σημειώνοντας ακόμη πως και με το άνοιγμα του κολυμβητηρίου πολλοί αθλητές – κολυμβητές προπονούνται στην περιοχή, με αποτέλεσμα συνέχισε, η τουριστική περίοδος να διευρύνεται.

Εκτίμησε ακόμη πως η Πάφος θα φτάσει στους παλιούς καλούς καιρούς που η επισιτιστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία στην Πάφο άνοιγε στις 20 Φεβρουαρίου και έκλεινε στις 6 Δεκεμβρίου.

Πρόσθεσε δε πως με την απελευθέρωση των πτήσεων το κατακεφαλή εισόδημα που ξοδεύεται είναι χαμηλότερο από παλιά αλλά διαφαίνεται η διακίνηση του κόσμου σημειώνοντας πως στο χέρι μας είναι να βελτιωθεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στην τουριστική βιομηχανία.

Ερωτηθείς για την επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής το 2019 ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως οι προβλέψεις είναι ενθαρρυντικές αφού η έναρξη της τουριστικής περιόδου αναμένεται νωρίτερα με την επίλυση πολλών προβλημάτων στην περιοχή.

Με την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού την χειμερινή περίοδο ,η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι αισθητή, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X