ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:43
 

Το φετινό Ράλι Κύπρος κινείται με ταχύτητες Cablenet

Τα 44 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή θα έχουν να αντιμετωπίσουν 12 θεαματικές ειδικές διαδρομές

Δελτίο Τύπου

Οι υψηλές ταχύτητες internet της Cablenet δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη στο Ράλι Κύπρος. Η εταιρεία με το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο ενώνει τις δυνάμεις της με τον Εθνικό μας αγώνα, σε μια συνεργασία που ανοίγει νέες προοπτικές αφού η Cablenet θα αναπτύξει μια σειρά δράσεων για την ευρύτερη ανάδειξη και προβολή του Ράλι Κύπρος.

H Cablenet είναι ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης. Η Cablenet, έχοντας το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο, προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες Internet, Τηλεόρασης, Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας. Επιπλέον, προσφέρει σε επιχειρηματικούς πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της.

Η κ. Έλενα Μενελάου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cablenet ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός που προβάλλει και αναδεικνύει τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο. Ένα άθλημα υψηλών ταχυτήτων που ταυτίζεται με τον καλύτερο τρόπο με το προφίλ της εταιρείας μας αφού διαθέτουμε το πιο γρήγορο δίκτυο στην Κύπρο. Καλούμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ζήσουν από κοντά και με ασφάλεια μια μοναδική εμπειρία δράσης που θα προσφέρουν κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον κόσμο».

Με τη σειρά της η κυρία Νάγια Κοντοπούλου, Αλυτάρχης του Ράλι Κύπρος, καλωσορίζει και ευχαριστεί την Cablenet για τη στήριξη που παρέχει στο Ράλι Κύπρος. «Είναι σημαντικό οι μεγάλοι και καταξιωμένοι οργανισμοί της Κύπρου, να στηρίζουν τις μεγάλες διοργανώσεις που πάνω από όλα προβάλλουν τη χώρα μας. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ράλι Κύπρος 2019 και ευελπιστούμε σε μια περεταίρω συνεργασία με την εταιρεία».

Αυτές τις μέρες κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον Εθνικό μας αγώνα, που είναι ο έβδομος γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ERC), ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής αλλά και ο πέμπτος γύρος του Παγκύπριου πρωταθλήματος Ράλι, ενώ παραμένει ο μοναδικός αγώνας στον κόσμο που μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA. Βάση του αγώνα θα είναι η Λευκωσία με την εκκίνηση και τον τερματισμό να πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Τα 44 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή θα έχουν να αντιμετωπίσουν 12 θεαματικές ειδικές διαδρομές με τους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να περιμένουν με αγωνία και την Υπέρ-ειδική διαδρομή στη Λευκωσία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X