ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:25
 

Universal Life: Αναλλοίωτη η πρωτιά στην Αξιοπιστία

Συνέντευξη με τον Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή της Universal Life κ. Έβαν Γαβάς

Προωθητική Ενέργεια

Με βάση αποτελέσματα πρόσφατης ανεξάρτητης έρευνας η Universal Life αναδεικνύεται για 7η συνεχή χρονιά πρώτη σε αξιοπιστία ασφαλιστική εταιρεία στον Kλάδο Zωής στην Κύπρο. Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life κ. Έβαν Γαβάς μιλά για τη σημασία που έχει η τιμητική αυτή διάκριση για τον οργανισμό.

Τι σημαίνει για την Universal Life ο όρος αξιοπιστία;

H αξιοπιστία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και διαχρονικότερες αξίες της Universal Life και προσπαθούμε πάντοτε να την διαφυλάττουμε ως κόρην οφθαλμού. Κυρίως τα τελευταία χρόνια, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου οι καταναλωτές έχουν γίνει πολύ πιο απαιτητικοί, η διατήρηση της αξιοπιστίας αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια που απαιτεί προσήλωση στις αξίες μας, συνέπεια, υπευθυνότητα και προπαντός αναγνώριση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνουμε απέναντι στους πελάτες μας. Όλα αυτά συνθέτουν για μας και την έννοια του όρου αξιοπιστία.

Πόσο σημαντικό είναι πιστεύετε το γεγονός ότι η Universal Life ψηφίζεται για 7η χρονιά η πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο;

Το ότι ο ίδιος ο κόσμος, μέσα από επαναλαμβανόμενες ανεξάρτητες έρευνες μας ψηφίζει κάθε χρόνο την πιο αξιόπιστη εταιρεία, αποτελεί για μας μια μεγάλη και σημαντική διάκριση. Μεγάλη σημασία αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι στις τελευταίες έρευνες αγοράς σημειώνουμε συνεχή άνοδο στο δείκτη σύστασης των καταναλωτών σε τρίτους.
Τα αποτελέσματα αυτά καταδεικνύουν τον εξαιρετικό βαθμό εμπιστοσύνης και προτίμησης προς την Εταιρεία μας, επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση που έχουμε στο μυαλό του Κύπριου καταναλωτή και αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας. Ταυτόχρονα, μας δίνουν τη δύναμη αλλά και ένα πρόσταγμα να εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε να δικαιώνουμε τις προσδοκίες των καταναλωτών, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αξιοπιστία είναι κάτι που κτίζεται διαχρονικά μέσα από επίπονες και επίμονες προσπάθειες

Πόσο δύσκολο είναι να διατηρείται μια εταιρεία συνεχώς πρώτη και ποιοι πιστεύετε είναι οι λόγοι που οι καταναλωτές ψηφίζουν την Universal Life πρώτη σε αξιοπιστία τα τελευταία 7 χρόνια;

Στην εποχή μας ο καταναλωτής έχει μεγαλύτερη δύναμη από ποτέ, κυρίως με τη ψηφιοποίηση της επικοινωνίας και της ενημέρωσης. Είναι ολοένα και πιο δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και αυτή πιστεύω είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την Universal Life για να διατηρείται στην πρώτη θέση για τόσα πολλά χρόνια. Η εταιρεία μας με σαφή προσανατολισμό προς μια ανθρωποκεντρική πολιτική, γνωρίζει το μέγεθος της πρόκλησης να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλει ο κόσμος.
Πιστεύω πως ο Κύπριος καταναλωτής αναγνωρίζει στην Universal Life τις αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει, την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της, τον επαγγελματισμό αλλά και τη διαφάνεια με την οποία λειτουργούμε.

Πώς βλέπετε να σκιαγραφείται το μέλλον της Universal Life στην Ασφαλιστική αγορά της Κύπρου;

Για μας αποτελεί μονόδρομο η εξέλιξη και η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας με κύριο μέλημα να είμαστε πάντοτε αντάξιοι των προσδοκιών των πελατών μας. Είμαστε μια εταιρεία με την πυξίδα στραμμένη στο μέλλον, με όραμα να αγκαλιάζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και να αναπτύσσουμε συνεχώς νέες ασφαλιστικές λύσεις στοχεύοντας να καταστούμε η πρωτοπόρος Εταιρεία στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην Κύπρο.

Κτίζοντας πάνω στα θεμέλια της διαχρονικής μας αξιοπιστίας, και έχοντας πάντοτε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, βασική μας επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας μέσω της δημιουργίας διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X