ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΟΙΚ: Δεν ενδιαφέρει το ΔΗΚΟ η επόμενη γενιά μόνο οι εκλογές

Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης καταλογίζει στο κόμμα «αντιπολιτευτικό οίστρο»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Με γραπτή δήλωση απάντησε στο ΔΗΚΟ ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης για το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και καταλογίζει στο κόμμα «αντιπολιτευτικό οίστρο».

Ο κ. Πετρίδης αναφέρει πως "αντιλαμβανόμαστε τον αντιπολιτευτικό οίστρο του Δημοκρατικού Κόμματος και του Προέδρου του, οι οποίοι μάλιστα καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό καταψήφισαν και μέρος του Σχεδίου Ανάκαμψης για το 2021", ένα σχέδιο που αποτελεί την απάντηση της ίδιας της ΕΕ στην κρίση, εξ ου και φέρει τον τίτλο «Next Generation EU» («Επόμενη Γενιά Ε.Ε.»).

«Βεβαίως τον κ. Παπαδόπουλο και το κόμμα του φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η επόμενη γενιά, αφού η προσοχή τους περιορίζεται αυστηρώς στις επόμενες εκλογές», αναφέρει ο Υπουργός.

Σημειώνει πως η Κυβέρνηση επιδιώκει γι’ αυτό το εθνικό θέμα τη συναίνεση και με κατ’ ιδίαν επαφές με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και εξέταση των προτάσεών τους, με διαβουλεύσεις με όλους τους εταίρους, όπως συντεχνίες και εργοδοτικές οργανώσεις, με συνεδρίες της διακομματικής Τεχνοκρατικής Επιτροπής σε εβδομαδιαία βάση και διαβούλευση με το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου.

«Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, δεν είχε καμία διαφορετική/αρνητική τοποθέτηση, κατά τις προηγούμενες πέντε συνεδρίες της διακομματικής Τεχνοκρατικής Επιτροπής. Καλούμε λοιπόν τόσο τον ίδιο, όσο το κόμμα του, να δράσουν δημιουργικά και συναινετικά όπως τα αλλά κόμματα», αναφέρει ο κ. Πετρίδης.

Καλεί το ΔΗΚΟ και τον Πρόεδρό του "ν’ αφήσουν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες ενόψει της προεκλογικής για τις βουλευτικές εκλογές, μακριά από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα την Κύπρο και να μην προσπαθούν να τιμωρήσουν τους συμπολίτες μας, ως έπραξαν με την καταψήφιση του προϋπολογισμού, να ανακάμψουν από τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση