ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρμεύτης: Εκτεθειμένος ο Δήμαρχος Λεμεσού για Μονάδα Αποβλήτων Φασούλας

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αρμεύτη

ΚΥΠΕ

Τη θέση ότι όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την ανανέωση σύμβασης του Δήμου Λεμεσού με ιδιωτική εταιρεία σχετικά με τη μονάδα Διαχείρισης και Επεξεργασίας Αποβλήτων από εκσκαφές και κατεδαφίσεις, στο χώρο του πρώην σκυβαλότοπου Φασούλας, «συνιστούν κραυγαλέα περίπτωση σύγκρουσης συμφέροντος, διαπλοκής και διαφθοράς», εκφράζει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Αρμεύτη, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνονται από την επιστολή της Ελεγκτικής Υπηρεσίας προς το Δήμο και καλεί τον Νίκο Νικολαϊδη να απαντήσει σε «αμείλικτα ερωτήματα», όπως, «γιατί απέκρυψε από τους δημοτικούς συμβούλους την επιστολή της Ελεγκτικής Υπηρεσίας η οποία εστάλη στις 13 Μαΐου 2024».

Θέτει μεταξύ άλλων το ερώτημα «γιατί τοποθετήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του ζητήματος και όχι πριν, γιατί απέκρυψε από τους τηλεθεατές την επιστολή του Γενικού Ελεγκτή, όταν ηγέρθη το θέμα του σκυβαλότοπου της Φασούλας στο debate της 20ης Μαΐου και γιατί δεν ερωτήθηκε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΑΑ), προτού γίνει η ανανέωση της σύμβασης, ως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση