ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επανεκλογή 4 από 5 Δημάρχων στην επαρχία Λάρνακας

Περιφερειάρχης ο Α. Χατζηχαραλάμπους

ΚΥΠΕ

Επανεξελέγησαν οι τέσσερις από τους πέντε Δημάρχους στην επαρχία Λάρνακας στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρώτος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης εξελέγη ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα επανεξελέγησαν στη Δημαρχεία ο Ανδρέας Βύρας και στην Αντιδημαρχία ο Ιάσωνας Ιασωνίδης.

Αντιδήμαρχος Βορόκληνης εξελέγη ο Νεόφυτος Φακοντής ενώ στα Λιβάδια είχε εκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο ο Μάριος Αρμένης.

Στον Δήμο Αραδίππου Δήμαρχος εξελέγη ο Χριστόδουλος Πάρτου και Αντιδήμαρχος η Ευανθία Σάββα.

Αντιδήμαρχος Τρούλλων εξελέγη ο Σπύρος Πάμπουλλου.

Στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού επανεξελέγη ο Κύπρος Ανδρονίκου και Αντιδήμαρχος ο Γιάννος Ιωάννου.

Αντιδήμαρχοι εξελέγησαν στο Κίτι ο Νίκος Χατζημιχαηλ, στα Περβόλια ο Χριστάκης Τίγγης και στην Τερσεφάνου ο Νέστορας Μιχαήλ.

Στον Δήμο Αθηένου επανεξελέγη Δήμαρχος ο Κυριάκος Καρεκλάς και Αντιδήμαρχος ο Αντώνης Τουλούπης.

Αντιδήμαρχος Αβδελλερού εξελέγη ο Θεόδωρος Δημητριαδης.

Στον Δήμο Λευκάρων επανεξελέγη Δήμαρχος ο Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Αντιδήμαρχοι εξελέγησαν στον Κόρνο ο Σταύρος Ευαγγέλου, στα Κάτω Λεύκαρα ο Χαράλαμπος Μάρκου, στη Λάγια η Αρετή Μιλτιάδου, στα Πάνω Λεύκα ο Ευθύμιος Στρούθος και στη Σκαρίνου ο Αβραάμ Χριστοφόρου.

Όσον αφορά τους Κοινοτάρχες εξελέγησαν στη Ξυλοτύμπου ο Σωτήρης Κεκκουρής, στην Ξυλοφάγου ο Γιώργος Ιουλιανού, στην Ορμήδεια ο Αντώνης Φώτη, στην Πύλα ο Σίμος Μιτίδης, στις Αγγλισίδες η Ελένη Νεοφύτου Σακκάδα, στη Μελίνη η Ανδρούλα Ιωάνου, στον Ψευδά ο Γιώργος Φιλίππου, στην Αγία Αννα ο Αναστάσης Γεωργίου, στο Αλεθρικό ο Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, στην Αλαμινό ο Χριστάκης Δημητρίου, στην Αναφωτία ο Σταύρος Καραγιώργης, στους Αγίους Βαβατσινιάς ο Αντώνης Κλεάνθους, στη Βαβατσινιά ο Ανδρέας Γαβριήλ και στην Οδού ο Ανδρέας Χατζηγιακουμή.

Ακόμα Κοινοτάρχες εξελέγησαν στο Μαζωτό ο Γιώργος Δημητρίου, στο Μαρώνι ο Νεοκλής Νεοκλέους, στη Μοσφιλωτή ο Ανδρέας Παναγιώτη, στην Τόχνη η Χαραλαμπία Ευστρατίου, στην Χοιροκοιτία ο Κωνσταντίνος Πηλαβάκης, στο Ζύγι η Γεωργία Μιχαήλ, στην Καλαβασό ο Ελευθέριος Σώζου, στην Κοφίνου ο Κωνσταντίνος Αντωνίου, στο Καλό Χωριό ο Φλώρος Θεοδώρου, στα Κλαυδιά ο Χρήστος Παναγιώτου και στο Κιβισίλι ο Μιχάλης Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι στις 30 Απριλίου, όταν υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο ανακηρύχθηκαν 7 Πρόεδροι και μέλη 6 Κοινοτικών Συμβουλίων της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα Κοινοτάρχης Αγίου Θεοδώρου ανακηρύχθηκε ο Στεφάνου Ιάκωβος, Κάτω Δρυ ο Βασιλείου Νίκος, Μαρί – Βασιλικού η Γεωργίου Μαρία, Μενόγιας ο Ανδρέου Σωτήρης, Οράς η Αντωνίου Ειρήνη, Πυργών η Βασιλείου Σταυρούλα και Ψεματισμένου ο Παπαχρίστου Χριστόδουλος.

Χωρίς ανθυποψήφιο είχαν ανακηρυχθεί ο Κοινοτάρχης της κατεχόμενης Τρεμετουσιάς Χατζηαντώνης Σπύρος καθώς και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων Άρσους και Τρεμετουσιάς που είναι οι κατεχόμενες Κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας.

Επίσης ανακηρύχθηκαν τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων Αναφωτίας, Κάτω Δρύ, Μενόγιας, Οδού, Οράς και Ψεματισμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση