ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι εκλεγέντες Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι της Επαρχίας Λευκωσίας

Αναλυτικά τα ποσοστά

ΚΥΠΕ

Με διπλάσιες σχεδόν ψήφους από τον ανθυποψήφιό του εκλέγηκε ο Χαράλαμπος Προύντζος στη Δημαρχία Λευκωσίας. Ο κ. Προύντζος έλαβε το 56,8% επί του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων και 20.173 ψήφους, έναντι του Νίκου Τορναρίτη, ο οποίος έλαβε 30,9% και 10.971.

Στον Δήμο Στροβόλου Δήμαρχος εκλέγεται ο Σταύρος Σταυρινίδης, με ποσοστό 38,8%.

Στον Δήμο Λατσιών-Γερίου νέος Δήμαρχος είναι ο Χρίστος Πιτταράς με 69,3%, ενώ στον Δήμο Λακατάμιας-Τσερίου, επανεκλέγεται με 50% η Φωτούλα Χατζήπαπα.

Στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, νέος Δήμαρχος είναι ο Σταύρος Χατζηγιάννης, με ποσοστό 52,9%.

Στους κατεχόμενους Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας Δήμαρχοι εκλέγονται για τη Μόρφου ο Βίκτωρ Χατζηαβραάμ με 50,9% και για την Κυθραία ο Μάριος Ζαμπακίδης με 54,8%.

Αντιδήμαρχοι

Στον Δήμο Λευκωσίας, αντιδήμαρχοι εκλέγονται στη Λευκωσία ο Χρύσανθος Φάκας με 45,7%, στην Αγλαντζιά ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με 70,4%, στην Έγκωμη ο Πανίκος Κωνσταντίνου με 56,3%, στον Άγιο Δομέτιο ο Κωνσταντίνος Γιάγκου με 37,1%.

Στον Δήμο Στροβόλου αντιδήμαρχος εκλέγεται η Στέλλα Σουρμελή με 36,5%.

Για τον Δήμο Λακατάμιας-Τσερίου, στη Λακατάμια νέος αντιδήμαρχος είναι ο Άλκης Αλκιβιάδης με 20% και στο Τσέρι ο Μιχάλης Ξυψιτής με 67,1%. Στην Ανθούπολη η Φρόσω Αρμοστή είναι η νέα αντιδήμαρχος, αφού εκλέγηκε άνευ ανθυποψηφίου.

Στον Δήμο Λατσιών-Γερίου, αντιδήμαρχοι εκλέγονται στα Λατσιά ο Κυπριανός Φιλίππου με 37,7% και στο Γέρι ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου με 52,8%.

Στον Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, νέος αντιδήμαρχος για το Δάλι εκλέγεται ο Τζόζεφ Βασιλείου με 35,8%, για το Πέρα Χωριό Νήσου ο Ανδρέας Ανδρέου με 54,5%. Στην Αλάμπρα αντιδήμαρχος είναι η Πόπη Κωνσταντίνου Τσιοπάνη με 40,3% και στα Λύμπια ο Παντελής Ξυνιστέρης με 56,5%. Για τη Νήσου και την Ποταμιά, οι Κυριάκος Πογιατζής και Ιωάννης Μηνά αντίστοιχα, εκλέγηκαν στη θέση του αντιδημάρχου άνευ ανθυποψηφίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση