ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτοιμο το VOLT για τις εκλογές - «Ας ψηφίσουμε για τον εκσυγχρονισμό»

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη χάρη στα πολλά VOLT, αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πλήθος προοδευτικών πολιτών παρευρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του VOLT. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα, οι παρευρισκόμενοι έδωσαν στα μέλη, στην ηγεσία και στους εθελοντές, τη στήριξη και τη δύναμη ώστε να πορευτούν με αποφασιστικότητα μέχρις ότου να έρθει η αλλαγή.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ψεσινή τελική προεκλογική συγκέντρωση του VOLT ήταν ένας σημαντικός σταθμός στην προεκλογική μας εκστρατεία.

Πλήθος προοδευτικών πολιτών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους τη νέα αυτή πολιτική προσπάθεια, δίνοντας στα μέλη, στην ηγεσία και στους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά σε αυτή την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, τη στήριξη και τη δύναμη ώστε να πορευτούν με αποφασιστικότητα μέχρις ότου να έρθει η αλλαγή που όλοι οραματιζόμαστε.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη χάρη στα πολλά VOLT. Είχε το πάθος και τον ενθουσιασμό που μοιραζόμαστε όλοι όσοι συμπορευόμαστε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα. Πάντα υπό την μουσική υπόκρουση και τους ρυθμούς του Hadji Mike.

Καθώς προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, ας θυμηθούμε τη σημασία της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία και ας δώσουμε δύναμη στο ρεύμα! Ας ψηφίσουμε για τον εκσυγχρονισμό, για την πρόοδο και ενότητα. Ας ψηφίσουμε VOLT για τις ευρωπαϊκές εκλογές – γιατί κάθε ψήφος μετράει στη διαμόρφωση και του δικού μας μέλλοντος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση