ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικολαΐδης: Η απόφαση του λαού της Λεμεσού είναι απολύτως σεβαστή

«Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο της Λεμεσού»

ΚΥΠΕ

Η απόφαση του λαού της Λεμεσού είναι απολύτως σεβαστή, είπε, σε δηλώσεις του από το επιτελείο του, ο απερχόμενος Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, προσθέτοντας ότι «ήταν η ύψιστη για μένα τιμή που υπηρέτησα την πόλη μας τα τελευταία 7,5 χρόνια».

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, αλλά και τους λειτουργούς του Δήμου, μαζί με τους οποίους, με σκληρή συλλογική δουλειά καταφέραμε να αφήσουμε ως κληρονομιά σημαντικά έργα και υποδομές, αλλά και να δημιουργήσουμε σημαντικές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας. Σήμερα οι εκλογές τέλειωσαν και η απόφαση του λαού της Λεμεσού είναι απολύτως σεβαστή. Θα σταθώ δίπλα στο νέο Δήμαρχο, Γιάννη Αρμεύτη, για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων της. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του και κάθε καλό για τον ίδιο», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, του τηλεφώνησε, τον συγχάρηκε και του δήλωσε τη στήριξή του στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. «Του είπα για οτιδήποτε χρειαστεί μπορεί να βασίζεται πάνω στη δική μου στήριξη για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της η πόλη μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολαΐδης ευχαρίστησε, παράλληλα, όλους τους δημότες που στήριξαν την προσπάθεια του, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ασκώντας το εκλογικό τους καθήκον με δημοκρατικό τρόπο.

Ευχαρίστησε, επίσης, τις πολιτικές δυνάμεις που τον στήριξαν, τον ΔΗΣΥ, τη ΔΗΠΑ, τους Ενεργούς Πολίτες, το Κίνημα Κυνηγών, και το Κίνημα ΕΛΠΙΣ.

«Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο της Λεμεσού", ανέφερε και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ομάδα των ανθρώπων που στάθηκαν κοντά του "σε αυτή την ωραία προσπάθεια", και την οικογένειά του.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικολαΐδης είπε ότι «θεωρώ είναι ότι δύο με τρία πράγματα τα οποία θα ήθελα, και είμαι σίγουρος ότι και η νέα Δημαρχία δεν θα τα υποβαθμίσει».

«Είναι πρώτα και πάνω από όλα η μεγάλη παρακαταθήκη της συμμετοχής στο πρόγραμμα της αποστολής πόλεων με την τεράστια προοπτική που ανοίγεται με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, να διεκδικηθούν από την πόλη. Πολύ σημαντική παρακαταθήκη. Το δεύτερο είναι το έργο της προσιτής στέγης. Θα ήθελα αυτό το έργο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, θα συνεχιστεί να ολοκληρωθεί , να χτιστούν και οι 600 κατοικίες που είχαμε προγραμματίσει σε συνεργασία με το Κυπριακό Οργανισμό Αναπτύξεως Γης», πρόσθεσε.

Θα ήθελε, επίσης, είπε ο κ. Νικολαΐδης, «να συνεχιστεί η προσπάθεια αναβάθμισης και αναζωογόνησης των συνοικιών, όπως και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου να συνεχίσουν να αναβαθμίζονται και ο πολιτισμός στην πόλη μας να τον διαφυλάξουμε».

«Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα τα οποία θεωρώ ότι θα πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής, και είμαι σίγουρος ότι θα τύχουν γιατί πλέον οι δημότες θα απαιτήσουν και αναμένουν θα γίνουν οι λύσεις προς τις συγκεκριμένες αυτές κατευθύνσεις », συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί που θα τον βρει την επόμενη ημέρα, ο κ. Νικολαΐδης είπε ότι θα παραμείνει ένας ενεργός πολίτης.

«Θα ξεκουραστώ ασφαλώς για λίγες μέρες και θα χαρώ αυτό που δεν χάρηκα τα τελευταία 7,5 χρόνια, περισσότερα θα έλεγα εγώ, την οικογένεια μου, τα εγγόνια μου. Η ζωή δεν σταματά , συνεχίζει και έτσι πρέπει να γίνει. Ήταν πραγματικά για μένα μία τεράστια εμπειρία. Αυτή την πόλη την αγάπησα και την αγάπησα περισσότερο έπειτα από 7,5 χρόνια Δήμαρχος. Είμαι σίγουρος ότι όποιος καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου αγαπά περισσότερο αυτή την πόλη, διότι πάνω από όλα είναι η Λεμεσός», κατέληξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση