ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση του βιβλίου «Φυλάκιο» στο Έρμα

Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της Χάρης Ν. Σπανού από τις εκδόσεις «Αιγαίον»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρουσιάζεται στο Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα» το νέο βιβλίο της Χάρης Ν. Σπανού «Φυλάκιο», από τις εκδόσεις «Αιγαίον». Χαιρετισμό και λίγα λόγια για το βιβλίο θα απευθύνει ο Χρίστος Πέτρου, βιβλιοπώλης και υπεύθυνος του χώρου Χρίστος Πέτρου. Την παρουσίαση θα κάνει η φιλόλογος Μαριλένα Πόρακου.


Απόσπασμα από το βιβλίο

«Άκουγα τον κασμά και τα φτυάρια να χτυπούν τον βράχο. Κάθε λίγα λεπτά σταματούσαν, έβριζαν και έφτυναν στις παλάμες τους. Ύστερα από καμιά ώρα εμφανίστηκε ο Ντερβίς – άκουσα που τον σύστησε στον λοχία ένας συγχωριανός του, είπε πως ήταν καλός πατριώτης, της ΤΜΤ από το ’58. Τους πρότεινε να φέρει αμμοχάλικο από το χωριό για να μας σκεπάσουν. Αμφέβαλλε ο λοχίας: «Πώς θα το φέρεις, έχουμε εδώ οκτώ να χώσουμε. Φορτηγό δεν ανεβαίνει στο καταραμένο βουνό». Οι Τούρκοι ποτέ δεν αγαπούσαν τα βουνά – τα φοβόντουσαν».


Πληροφορίες

Πού/πότε: Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα», Έκτορος 43, παλιά Λευκωσία. Πέμπτη 23 Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ.

Επικοινωνία: τηλέφωνο 22346770 | www.toerma.com | www.facebook.com/toerma 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Η συλλογή του αυτή μιλάει για το σήμερα, ή αν θέλετε για το πολύ πρόσφατο χθες, το χθες της καραντίνας και του εγκλεισμού

Αναζητώντας διέξοδο

Ο Γιώργος Μολέσκης αναζητεί μία διέξοδο και από το πρώτο ποίημα της τελευταίας του ποιητικής συλλογής με τον τίτλο «Ανοικτός ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Κυκλοφόρησε από τις αθηναϊκές εκδόσεις Τυφλόμυγα η δίγλωσση έκδοση (ελληνικά – ισπανικά) «Inscrito – Επιγεγραμμένος», [45 + 2 αφορισμοί] του Κώστα Ρεούση.

Επιγεγραμμένος ων

Μερικές σκέψεις για τη νέα συλλογή του Κώστα Ρεούση «Inscrito – Επιγεγραμμένος», [45 + 2 αφορισμοί]
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΒΙΒΛΙΟ