ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παράλληλες Εκδηλώσεις Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου

Διοργανωτής η Στέγη Χορού Λεμεσού στις 11 και 12 Νοεμβρίου, κάτω από τον τίτλο «Dance Throughout the Year»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το κεντρικό πρόγραμμα της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου εμπλουτίζουν και φέτος παράλληλες εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνει η Στέγη Χορού Λεμεσού στις 11 και 12 Νοεμβρίου, κάτω από τον τίτλο «Dance Throughout the Year».

Εντοπίζοντας την ανάγκη για κινητικότητα και εξωστρέφεια της Κυπριακής χορογραφικής σκηνής, οι φετινές παράλληλες εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 11.11 στις 17:30 με την παρουσίαση ευκαιριών χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη.

Με προϋπολογισμό των €2,45 δις, η Δημιουργική Ευρώπη είναι το βασικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους κλάδους πολιτισμού και δημιουργίας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν βασικά σκέλη και χρηματοδοτικά σχήματα του προγράμματος οπως τα Έργα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (European Cooperation Projects) και το Culture Moves Europe.

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών σχέσεων και τα προγράμματα θα παρουσιάσει ο Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, Συντονιστής Επιχειρησιακού Προγραμματισμού και Επικεφαλής του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη Κύπρου.

Την ενημερωτική συνάντηση θα ακολουθήσει η προβολή τριών σύντομων ταινιών χορού, οι οποίες θα προβάλλονται σε επανάληψη ανα 15 λεπτά έως τις 20:30. Οι προβολές θα επαναληφθούν και την Κυριακή 12.11 από τις 19:00-20:30. Οι ταινίες δημιουργήθηκαν ειδικά για τις παράλληλες εκδηλώσεις. Την καθοδήγηση των δημιουργών ανέλαβε η Χρυσάνθη Μπαδέκα.

CONDUCTOR / ΑΓΩΓΟΣ

Άρης Στεφανή, Μελίνα Σοφοκλέους & Σταύρος Σάββα

Apodyopsis

Μαρία Κασάπη & Σάββας Χρίστου

PTPD (Put the Phone down)

Νικόλας Καρατζάς & Ester Machado

Οι παράλληλες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Art Studio 55 (Ανδρέα Δρουσιώτη 23α, Λεμεσός - δίπλα από το Θέατρο Ριάλτο). Είσοδος Ελεύθερη.

Πληροφορίες: 25-340618 / info@dancehouselemesos.com

Διοργάνωση: Dance House Lemesos - www.dancehouse.com.cy, IG: @dancehouselemesos, FB: Dance House Lemesos

Τις παράλληλες εκδηλώσεις θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου στο Θέατρο Ριάλτο στις 10-12 Νοεμβρίου στις 20:30

Για το αναλυτικο πρόγραμμα της Πλατφόρμας επισκεφθείτε το www.rialto.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Χορός  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση