ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το όσπριο που μειώνει τη χοληστερόλη και το σάκχαρο

Well.cy

Τα φασόλια θεωρούνται πολύτιμα όσπρια, αλλά πολλοί τα αποφεύγουν λόγω του ενοχλητικού φουσκώματος που προκαλούν.

Είναι πιθανό ότι η ανησυχία σας για το φούσκωμα σας εμποδίζει να καταναλώνετε πιο συχνά φασόλια. «Τα φασόλια ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία υπερτροφών, καθώς είναι πηγή πρωτεΐνης και ταυτόχρονα περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες», αναφέρει η Δρ. Mopelola Adeyemo, κλινικός διατροφολόγος στο UCLA Health στο Λος Άντζελες.

«Μόνο μισό φλιτζάνι μαύρα φασόλια περιέχει 8 γραμμάρια φυτικών ινών, που αντιστοιχούν περίπου στο 25% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες», προσθέτει η Δρ. Adeyemo.

Διαβάστε τη συνέχεια στο πόρταλ υγείας και ευεξίας well.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Well.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Πολλές γυναίκες που βρίσκονται στη φάση μετάβασης στην εμμηνόπαυση δυσκολεύονται να κοιμηθούν
Kathimerini.gr
 |  ΥΓΕΙΑ
Τα αθλήματα με κουπί, όπως το κανό, το καγιάκ και η όρθια σανιδοκωπηλασία, είναι σπουδαία άσκηση τόσο για το σώμα όσο και ...
 |  ΥΓΕΙΑ
Στα άτομα που ανησυχούν διαρκώς για το μέλλον και ζουν στο παρελθόν εμφανίζονται μεγαλύτερη έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΥΓΕΙΑ