ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πλησιάζει ο Εντέ, ελπίδες για Τονούτσι

Πάει Ολλανδία ο Τονούτσι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Γερμανός, Νιγηριανής καταγωγής, Εντέ είναι το όνομα που βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλί του μεταγραφικού ρεπορτάζ της Ανόρθωσης αυτές τις μέρες.

Ο Λίουεν φαίνεται ότι έχει ήδη πάρει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή και απομένουν τα διαδικαστικά για να πέσουν και επίσημα οι υπογραφές. Αν όλα πάνε καλά ο Εντέ θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του Αντρέ Πάους. Ο 27χρονος Εντέ έχει πλούσιες παραστάσεις από το σπουδαίο γερμανικό πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Όσον αφορά τον Ιταλό Τονούτσι που προπονείται εδώ και ένα 10ημερο με την ομάδα, οι ελπίδες διατηρούνται αφού ο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή εν αναμονή πάντα της καλύτερης πρότασης την οποία όλοι στην ''Κυρία'' εύχονται να μην έρθει αφού ο ποδοσφαιριστής βγάζει μάτια και θα δώσει μεγάλη ασφάλεια στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση