ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα βαθιά ο νέος πρόεδρος των Κ. Αερογραμμών

Εβδομάδα σημαντικών επαφών αρχή γενομένης με τον ΥΠΟΙΚ

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Μια εβδομάδα μετά τον επίσημο διορισμό του στην θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών ο Μάκης Κωνσταντινίδης αναμένεται να μπει στα βαθιά μιας και δεν υπάρχει η άνεση του χρόνου ένεκα και των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για πώληση του κρατικού αερομεταφορέα.

Ο κ. Κωνσταντινίδης το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενημερωθεί επισταμένα για τα καυτά ζητήματα που «τρέχουν» στην εταιρεία αφού εκ τις θέσεώς του θα συμμετέχει και στην επιτροπή που διαπραγματεύεται με τις εταιρείες που έχουν υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κούρσα αγοράς.

Στα πλαίσια αυτά ο νέος πρόεδρος θα συναντηθεί πρώτα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος εκπροσωπεί τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας που είναι το κράτος.
Συνάντηση στην οποία ο νέος πρόεδρος της εταιρείας θα ενημερωθεί για τις πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί για το μέλλον της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις ΚΑ ενώ πολύ πιθανό ο κ. Κωνσταντινίδης να ζητήσει συνάντηση και με τις συντεχνίες των εργαζομένων και πιο ειδικότερα με αυτή των πιλότων.

 


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση