ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν ο Ατόρνο

Αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Στη λύση της συνεργασίας του με τον Άλδο Ατόρνο προχώρησε το ΑΠΟΕΛ, αφού όπως ανακοινώθηκε ο Παραγουανός ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Aldo Adorno. Ο ποδοσφαιριστής παρά το ότι διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει. Μια απόφαση που ως ΑΠΟΕΛ σεβόμαστε απόλυτα.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον Aldo Adorno, για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία που πρόσφερε στο μεγαλείο των επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 4 χρόνια. Και ταυτόχρονα μια ξεχωριστή προσωπικότητα, αγαπητός σε όλους. Θα τον θυμόμαστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και υγεία σε αυτό και την οικογένεια του.
 
Προσωπική δήλωση Aldo Adorno
 
Αποχωρώ από τον ΑΠΟΕΛ μετά από 4 όμορφα χρόνια. Από το 2011 μέχρι και σήμερα ήταν για μένα μια περίοδος που θα θυμάμαι με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Υπήρξαν και οι άσχημες στιγμές, όπως ο πολύμηνος τραυματισμός μου, όμως ακόμη και σε εκείνο το διάστημα, ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκε και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή.
 
Αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΑΠΟΕΛ παρά το ότι διατηρώ συμβόλαιο, για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Κρίνω ότι δεν θα έχω τον αγωνιστικό χρόνο που θα επιθυμούσα ως ποδοσφαιριστής. Αυτή την στιγμή έχει προκύψει για μένα, ενδιαφέρον από μια άλλη ομάδα που μου εγγυάται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Για αυτό και κρίνω ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να αποχωρήσω, σαν πραγματικός φίλος.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς για αυτά τα 4 χρόνια που πέρασα σε μια ομάδα που μου χάρισε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Που μου έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσω τίτλους και να αγωνιστώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο, στο UEFA Champions League.
 
Ευχαριστώ καταρχήν τους συμποδοσφαιριστές μου για το καλό κλίμα που είχαμε μεταξύ μας και για όλα όσα πετύχαμε μαζί.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και προσωπικά τους Φοίβο Ερωτοκρίτου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι οποίοι επένδυσαν σε μένα και ταυτόχρονα μου συμπαραστάθηκαν, ανανεώνοντας και το συμβόλαιο μου, σε μια περίοδο που δεν ήταν καν βέβαιο ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επί θητείας τους πέραν από τους στόχους της ομάδας πέτυχα και πολλούς προσωπικούς στόχους με την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν ως ποδοσφαιριστή.
 
Ευχαριστώ  την νυν διοίκηση και τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Με αντιμετώπισαν πάντα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δείχνοντας την πίστη τους για την ποδοσφαιρική μου αξία αλλά και ως άνθρωπο με την φιλία και την καλή σχέση που διατηρήσαμε και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε.
 
Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Η αγάπη τους αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα την φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήτα απίστευτη. Με έκαναν να νιώσω ξεχωριστός, το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Με υποστήριξαν και στα καλά και στα δύσκολα και για μένα θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση