ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Al Rajhi οδηγεί την κούρσα στο Ράλι Κύπρος

O Σαουδάραβας Yazzed Al Rajhi με συνοδηγό τον Michael Orr, στο τιμόνι ενός Fiesta RRC, προηγείται μετά το πέρας του πρώτου περάσματος των ειδικών διαδρομών του CNP ASFALITIKI Cyprus Rally 2014.

Η ημέρα, ωστόσο, σημαδεύτηκε από την εγκατάλειψη του μεγάλου φαβορί Nasser Al Attiyah. Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του κινητήρα του Fiesta RRC, που είχαν ξεκινήσει από την προκριματική διαδρομή της Πέμπτης, συνεχίστηκαν και στην υπερειδική της Παρασκευής, αλλά και σήμερα, με αποτέλεσμα ο Al Attiyah να εγκαταλείψει στο δρόμο για την πρώτη ειδική. 

Η ομάδα του Καταρινού ανακοίνωσε μάλιστα πως ο ίδιος δεν θα επανέλθει στον αγώνα μέσω της διαδικασίας του Rally2. Έτσι τερματίστηκε η προσπάθεια του Al Attiyah για τέταρτη νίκη στον εθνικό μας αγώνα, καθώς και για την εξασφάλιση του 10ου τίτλου του πρωταθλητή της Μέσης Ανατολής. Η αποχώρηση του Al Attiyah έδωσε αν μη τι άλλο το έναυσμα για μια σκληρή μάχη μεταξύ πολλών επίδοξων οδηγών, που αναμένεται να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον για τη συνέχεια του αγώνα.

Περισσότερα: http://www.4troxoi.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=3389

 

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση