ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

JUMBO η πρώην υπεραγορά Ορφανίδη στα Πολεμίδια

Πολυκατάστημα της αλυσίδας αναμένεται να λειτουργήσει στην περιοχή

Σε σκουπιδότοπο έχουν μετατραπεί οι ανοιχτοί χώροι της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη στα Πολεμίδια που βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης. Πολίτες διαμαρτύρονται στον Δήμο Πολεμιδιών για την απαράδεκτη κατάσταση και την οχληρία που δημιουργείται. Ο Δήμαρχος Πολεμιδιών κ. Γιώργος Γεωργίου, δηλώνει ότι τους απασχολεί σοβαρά το πρόβλημα και ο χειρισμός του, καθώς πρόκειται για παρέμβαση σε ιδιωτική περιουσία και λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης της εκκαθάρισης δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα επωμιστεί τα έξοδα καθαρισμού.

Πάντως υπέδειξε ο Δήμαρχος, πως η κατάσταση με τα σκουπίδια διαρκώς επιδεινώνεται  κι «η δημοτική αρχή δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από το περασμένο Σάββατο στην πρώην υπεραγορά Ορφανίδη στα Πολεμίδια, άρχισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες, με στόχο, πριν τα Χριστούγεννα, την διαμόρφωση της, για λειτουργία πολυκαταστήματος παιχνιδιών και παιδικών ειδών. Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν την εταιρεία Jumbo να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο με την προσθήκη και τέταρτου καταστήματος στο ενεργητικό της. Έτσι εκτός από τα πολυκαταστήματα στην Λακατάμια και την Λάρνακα, στην Λεμεσό τα Jumbo πέρα από το κατάστημα στην ανατολική περιοχή, της Λινόπετρας, αποκτούν και δεύτερο στην δυτική περιοχή, των Πολεμιδιών. 

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση