ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επανεκλογή Δ. Λόρδου στην προεδρία του ΣΚΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας

ΚΥΠΕ

Ο Δημήτρης Λόρδος επανεξελέγη στην προεδρία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ).

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στη Χοιροκοιτία, η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΣΚΟΚ, η οποία φέτος ήταν και εκλογική, ενώ πριν την έναρξη των εργασιών της πραγματοποιήθηκε και Καταστατική Συνέλευση, όπου τροποποιήθηκαν κάποια άρθρα του Καταστατικού για καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στην οποία παρευρέθηκαν οι 30 αντιπρόσωποι των έξι επαρχιακών Οργανώσεων, ο Πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος κατέθεσε τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των Κύπριων σκοπευτών το 2014, οι οποίοι με τις διακρίσεις τους σε πανευρωπαϊκό, κοινοπολιτειακό και παγκόσμιο επίπεδο έχουν προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις διεθνείς σκοπευτικές διοργανώσεις που φιλοξένησε η Κύπρος οι οποίες, πέρα από την προβολή του νησιού, έχουν συμβάλει σημαντικά και στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Όσον αφορά σ την κατάσταση που επικρατεί στα σκοπευτήρια, ο κ. Λόρδος αναφέρθηκε στα προβλήματα του επαρχιακού σκοπευτηρίου Πάφου, του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού και του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λευκωσίας και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς θα συνεργαστούν για επίλυση των προβλημάτων και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για να επιλυθούν τα προβλήματα του σκοπευτηρίου Παραλιμνίου.

Στη συνέχεια, ο ταμίας της Ομοσπονδίας Λουκάς Ψημολοφίτης κατέθεσε τις οικονομικές καταστάσεις του προηγούμενου χρόνου και έγινε συζήτηση επί των πεπραγμένων και των οικονομικών.

Ακολούθως, κατατέθηκαν τα ονόματα των εκπροσώπων των επαρχιακών Οργανώσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚΟΚ, οι οποίοι στην πρώτη τους συνεδρία, μετά το τέλος της Συνέλευσης καταρτίστηκαν σε σώμα ως εξής:

- Δημήτρης Λόρδος (Πρόεδρος)
- Προκόπης Γαβριηλίδης (Α’ Αντιπρόεδρος)
- Σταύρος Νεοφύτου (Β’ Αντιπρόεδρος)
- Γιαννάκης Ηρακλέους  (Γραμματέας)
- Κωστάκης Ξενοφώντος (Ταμίας & Γενικός Έφορος)
- Ρόης Ηροδότου (Β. Γραμματέας & Β. Γεν. Έφορος)
- Αχιλλέας Χαραλάμπους (Β. Ταμίας)

Μέλη: Λουκάς Ψημολοφίτης, Ανδρέας Λαζανίτης, Γιώργος Έλληνας, Θάσος Φωκά, Κώστας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Κατζιανή, Γιώργος Χαραλάμπους, Δημήτρης Ζαχαριάδης, Νεόφυτος Κωνσταντίνου, Σάββας Κοσμάς, Κούλλης Μιχαηλίδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση