ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φθηνότερες πτήσεις στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ από Emirates

Χαμηλότερα ναύλα από τα κανονικά προσφέρει η αεροπορική εταιρεία

Δελτίο Τύπου

Η Emirates κάνει πιο ελκυστικό το ταξίδι σε δύο κορυφαίους προορισμούς στην Αυστραλία, για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο, με φθηνότερα από τα κανονικά ναύλα για την οικονομική θέση.

Συμπεριλαμβανόμενων όλων των φόρων, οι τιμές για τα εισιτήρια οικονομικής θέσης ξεκινούν από 1.057 ευρώ για την Μελβούρνη και 1.079 ευρώ για το Σίδνεϊ σε πτήσεις επιστροφής. Η προσφορά πώλησης ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015 για ταξίδι μετάβασης από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου 2015. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

«Η βραβευμένη υπηρεσία της Emirates, οι καθημερινές πτήσεις και οι βολικές ώρες πτήσεων από την Κύπρο προς το Ντουμπάι σημαίνουν ότι η σύνδεση στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη και πιο ευχάριστη», σημειώνει η αεροπορική εταιρεία σε δελτίο Τύπου, χαρακτηρίζοντας μεγάλη στιγμή για τους Κύπριους να κάνουν αυτό το μακρινό ταξίδι, για να επισκεφθούν τους συγγενείς και τους φίλους τους στην Αυστραλία. Σε συνεργασία με τη συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία Qantas, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να έχουν απρόσκοπτη σύνδεση με περισσότερους από 55 εγχώριους προορισμούς στην Αυστραλία.

«Ο νεαρής ηλικίας, εξ ολοκλήρου ευρείας ατράκτου, στόλος των αεροσκαφών της Emirates προσφέρει τις πιο σύγχρονες ανέσεις επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων φαγητού που παρασκευάζεται από γκουρμέ σεφ, και πάνω από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο βραβευμένο ice σύστημα του», αναφέρει η εταιρεία, προσθέτοντας ότι οι ταξιδιώτες της οικονομικής θέσης απολαμβάνουν ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να αρχίσουν να κερδίζουν ‘Skywards Miles’ σε κάθε πτήση, όταν ενταχθούν στο Emirates Skywards πρόγραμμα τακτικών επιβατών για να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια στο ταξίδι τους.

Η Emirates πετά από τη Λάρνακα προς το Ντουμπάι σε ημερήσια βάση. Καθημερινά, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί τρεις πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και του Σίδνεϊ και μεταξύ του Ντουμπάι και της Μελβούρνης. Σύμφωνα με την Emirates, για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο προς την Αυστραλία, το Ντουμπάι είναι η καλύτερη και η πιο βολική σύνδεση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πτήσεις ή για κρατήσεις στην ιστοσελίδα www.emirates.com/cy ή στο Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22 817 816, στον ταξιδιωτικό πράκτορα ή μέσω email στην Emirates Holidays: ekhnic@emirates.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση