ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Νέο ανακάτεμα

Οι απουσίες θα φέρουν αλλαγές προσώπων και θέσεων μεσοαμυντικά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Από το 2010-11 είχε να τύχει στην Ανόρθωση η συνθήκη να δώσει εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της, όπως αυτόν που δίνει τώρα με τον Οθέλλο.

Τότε φιλοξενούσε στο «Α. Παπαδόπουλος» την Αλκή και την είχε κερδίσει δύσκολα 3-2 στην πρεμιέρα εκείνου του πρωταθλήματος. Τώρα θα παίξει με ένα αντίπαλο που ζει την καλύτερη ως τώρα στιγμή στην ιστορία του.

Παρόλα αυτά μόνο η νίκη είναι ο στόχος και ο Αντρέ Πάους ψάχνει τις λύσεις για την ενδεκάδα.

Πιθανόν να δούμε ένα σχεδόν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος μετά το δίδυμο Χόλγκερσον-Σεράν. Τότε ο Καταλανός είχε σκοράρει κιόλας δίνοντας τη στενή νίκη 1-0 με τον ΟΘέλλο. Έκτοτε όμως τραυματίστηκε μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και έμεινε στα πιτς μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ. Μόνο που σε αυτόν ο Σουηδός ήταν τιμωρημένος.

Αριστέρα ο Νούχου μένει αναγκαστικά εκτός με το Λαίφη να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης. Υπήρξε θέμα με ενοχλήσεις που ένιωσε αλλά η αισιοδοξία ότι θα προλάβει παραμάνει. Άλλη λύση που υπάρχει είναι ο Άντιτς. Ο δε Μάκος, από άποψης ιατρικές ισχύει ότι και για τον Λαίφη, αναμένεται να προλάβει και να πάρει θέση στα χαφ, αφού εκτός θα μείνει και ο Μαισουράτζε. Για την άλλη θέση στη μεσαία γραμμή υπάρχει πάντα η περίπτωση να δούμε Αμπουρτζάνια με Γκαρσία μπροστά ή Μαραγκό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση