ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επαφές του Υπουργού Τουρισμού στη Μόσχα

Συναντήσεις του υπουργού με την εταιρεία Transaero και την εταιρεία BiblioGlobus

ΚΥΠΕ

Παρά τις δυσκολίες και τις πιέσεις που δέχεται η ρωσική αγορά ταξιδιών, οι εταίροι της Κύπρου φαίνεται να παραμένουν αφοσιωμένοι στο νησί ως τουριστικό προορισμό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τις επαφές του Υπουργού Τουρισμού στη Μόσχα.

Ο Υπουργός Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στη Μόσχα, είχε την Τετάρτη το βράδυ συναντήσεις με την αεροπορική εταιρεία Transaero και την εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης BiblioGlobus.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι συναντήσεις, οι οποίες έγιναν μετά από αίτημα των δύο εταιρειών, ήταν εποικοδομητικές. Οι συναντήσεις έδειξαν ότι οι κύριοι τουριστικοί εταίροι της Κύπρου παραμένουν αφοσιωμένοι στο νησί ως τουριστικό προορισμό. Παραμένει να ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση όσον αφορά την τουριστική κίνηση αυτό το καλοκαίρι

 Αυτή τη στιγμή, οι πτήσεις της Transaero παραμένουν περίπου κατά 35% μειωμένες για το 2015 σε σχέση με το 2014.

Όσον αφορά τη BiblioGlobus, κατά τη συνάντηση με τον κ. Λακκοτρύπη, φέρεται να επέδειξαν το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για την κυπριακή αγορά. Η εταιρεία χειρίζεται περίπου το 80% των κρατήσεων Ρώσων τουριστών στην Κύπρο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση