ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Ένα εκατομμύριο από την τσέπη ο Πουλλαΐδης

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, θα βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων Μαρτίου. Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ θα βάλει για να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις.

Ευχαριστημένος με την ανταπόκριση των απλών φιλάθλων, αλλά όχι με των επιφανών Ανορθωσιατών, ο Βατυλιώτης επιχειρηματίας, που νιώθει μόνος και οδηγεί προς μείωση το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομόνοια: Η αποκάλυψη της χρονιάς για το «τριφύλλι». Προερχόμενος από τον ΑΠΟΕΛ, ο 24χρονος μέσος Γιώργος Οικονομίδης πήρε ευκαιρίες από την Ομόνοια και τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

ΑΠΟΕΛ: Θρύλε βάλε κι’ άλλα γκολ… Λιγότερα γκολ ανά παιγνίδι σκοράρουν φέτος οι γαλαζοκίτρινοι, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα στα οποία κατέκτησαν τον τίτλο.

Απόλλωνας: Μεταγραφές για τίτλο. Ο δεξιός μπακ Λόπεζ είναι η κορυφαία προσθήκη, ο Ουόν προσδίδει σιγουριά, ενώ ο Κολοκούδιας περιμένει την ευκαιρία.

ΑΕΛ: Θα δείξει για την επόμενη μέρα. Ο αγώνας της χρονιάς με τον Ερμή την Τετάρτη είτε θα ανοίξει το δρόμο για το κύπελλο, είτε θα φέρει την πρόωρη ανανέωση της ομάδας.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Σοκ! Βόμβα!
Χρίστος Ζαβός: Δημοσιογραφική αλητεία…
Σίμος Παφίτης: Η πρωτιά της Κύπρου

Μπάσκετ: «Έχω όραμα και στόχους». Ο Τόνις Κωνσταντινίδης, που εντυπωσιάζει στη Ρουμανία με την Ενέρτζια, μίλησε στην «Κ» για την εμπειρία του.

Formula1: Ακροβασία στη γκρίζα ζώνη. Το ατύχημα του Alonso στα χειμερινά δοκιμαστικά της Formula 1 πυροδότησε σειρά ανάμικτων αντιδράσεων.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Κλιματική αλλαγή ελέω Κατάρ. Καταιγίδες σπέρνει στο ποδόσφαιρο η στροφή στο χειμερινό Μουντιάλ λόγω 2022.

Α1: Στη κόψη του ξυραφιού η παραμονή. Πέντε ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις. Δύσκολη κατάσταση για Πανιώνιο

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση