ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέοι συνέταιροι και εκτελεστικοί διευθυντές στην ΕΥ Κύπρου

Προαγωγή ανώτερων διευθυντικών στελεχών σε συνέταιρους και εκτελεστικούς διευθυντές

Δελτίο Τύπου

Σε ενίσχυση της ανώτερης διευθυντικής της ομάδας προχώρησε η ΕΥ Κύπρου με την προαγωγή ανώτερων διευθυντικών στελεχών σε συνέταιρους και εκτελεστικούς διευθυντές.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Παντζαρή, νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥ Κύπρου  «οι προαγωγές εντάσσονται στο πλαίσιο της επέκτασης των εργασιών της ΕΥ στην Κύπρο και της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών μας».

Ο Στέλιος Δημητρίου προήχθη στη θέση του συνεταίρου και παραμένει ως επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Transaction Advisory Services). Ο κ. Δημητρίου κατέχει πτυχίο Οικονομικών και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Διαθέτει πείρα πέραν των 16 χρόνων στο επάγγελμα κυρίως στους τομείς των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων, χρηματοδότηση έργων,  αναδιαρθρώσεις εταιρειών και υποστήριξη συναλλαγών. 

Τρείς ανώτεροι διευθυντές, οι Χριστόφορος Σωκράτους, Νικόλας Παύλου και Χαράλαμπος Κωνσταντίνου προήχθησαν στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή (executive directors). Ο κ. Σωκράτους είναι επικεφαλής  του τμήματος Διεθνών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης και Αναφοράς (Global Compliance and Reporting). Κατέχει πτυχίο Μαθηματικών και είναι μέλος του ICAEW και του ΣΕΛΚ. Ο Νικόλας Παύλου είναι ενταγμένος στο τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών με ειδίκευση στο χρηματοοικονομικό τομέα.  Κατέχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και είναι μέλος του ICAEW και του ΣΕΛΚ. Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, αναλαμβάνει ως επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου. Είναι διδάκτωρ χρηματοοικονομικών επιστημών και διαθέτει πολυετή πείρα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι πέραν των πιο πάνω προαγωγών σε συνέταιρους και εκτελεστικούς διευθυντές, η ΕΥ Κύπρου προχώρησε και σε σειρά άλλων προαγωγών σε διάφορες διευθυντικές και άλλες βαθμίδες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση