ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑUDI A5: Δυναστεία Υπεροχής

Δελτίο Τύπου

Το Audi A5 είναι ένα αριστούργημα του σχεδιασμού της Audi. Οι ευκρινείς γραμμές και oi μυϊκές του επιφάνειες κάνουν μια ισχυρή δήλωση. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αποπνέει κομψότητα και σπορ χαρακτήρα. Το πολυβραβευμένο μοντέλο της Audi  δεν σταματά να εντυπωσιάζει, μια μόνο ματιά σε όλα τα μέλη της οικογένειας Αudi A5 αρκεί για να αισθανθεί κάποιος τη Δυναστεία Υπεροχής.

Το Audi Α5 Coupe είναι ένα συναρπαστικό και ξεχωριστό αυτοκίνητο. Παίζει με τις αναλογίες ενός κλασικού Coupe με αυξημένη όμως δυναμική συμπεριφορά. Για νέους προορισμούς, νέες σκέψεις και καινούργιες ιδέες, με το Audi Α5 Coupe, βιώνεται κάθε ταξίδι τόσο έντονα όσο και το πρώτο.

Το Audi Α5 Sportaback είναι μια εντελώς νέα ερμηνεία σχεδιασμού και έχει ένα χαρακτήρα ιδιαίτερο αφού δεν κατατάσσεται στις γνωστές κατηγορίες. Δεν είναι ένα απλό coupe ούτε ένα avant. Το ίδιο αποτελεί και οριοθετεί μια κατηγορία από μόνο του…ένα πεντάθυρο Coupe.

To Audi A5 Cabriolet είναι μια καθαρόαιμη απόλαυση οδήγησης. Υπάρχουν στιγμές τις οποίες έχετε ζήσει πολλές φορές και όμως ξαφνικά τις αισθάνεστε σαν καινούργιες. Μια διαδρομή με το Audi A5 Cabriolet είναι μια τέτοια στιγμή. Επειδή το συνηθισμένο δίνει τη θέση του στο ασυνήθιστο. Με Audi A5 Cabriolet αφήνετε πίσω σας την καθημερινότητα και βιώνετε νέες εμπειρίες.

Τώρα όλα τα μέλη της οικογένειας Audi A5, προσφέρονται με πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει: Φώτα Xenon, Cruise Control, Bluetooth, Sport Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Ζάντες Αλουμινίου, Οπτικοακουστικό σύστημα παρκαρίσματος μπροστά & πίσω, Concert Radio με υποδοχή SD Card.

Μπορεί να αποκτηθεί τώρα με €33.900 το Α5 Sportback 1.8 TFSI αυτόματο στο δρόμο, με τον πιο πάνω εξοπλισμό. Και όπως πάντα με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Audi Financial Services. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το οδηγήσουν σε όλες τις εκθέσεις AUDI.
www.audi.com.cy | facebook.com/audicyprus

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση