ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με κινεζικό χρήμα το πεντάστερο στη Λάρνακα

H Quality τη γη, ο Κινέζος το χρήμα και ο Όμιλος Carlson Rezidor το όνομα

H Quality θα βάλει τη γη και την κατασκευή, Κινέζος επενδυτής το χρήμα και ο Όμιλος Carlson Rezidor το όνομα ώστε να κατασκευαστεί το πέντε αστέρων ξενοδοχείο στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μετατροπή του μεγαλεπίβολου έργου της Quality Q BusinessPark που αρχικά θα αποτελούσε ένα μείγμα οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης. Μετά την τριπλή συμφωνία για συνεργασία, το έργο θα μετατραπεί σε ξενοδοχειακή μονάδα που θα περιλαμβάνει 105 σουίτες, εμπορικούς χώρους στο ισόγειο, κέντρο ευεξίας γυμναστήριο κι όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Carlson Rezidor.

To ξενοδοχείο θα φέρει την ονομασία Radisson Blu Larnaca και ευελπιστεί ότι θα προσελκύσει τόσο τουρίστες όσο και ξένους επιχειρηματίες για διαμονή.

Από τη συμφωνία της Quality, όφελος αναμένεται να υπάρξει και για τα τραπεζικά ιδρύματα που έχουν δανειοδοτήσει στο παρελθόν την εταιρεία. Ο Κινέζος επενδυτής πάντως αν η επένδυση εξελιχθεί θετικά δεν αποκλείεται να κάνει κι άλλες κινήσεις στην κυπριακή αγορά.
Τη διαχείρηση του ξενοδοχείου θα έχει η εταιρία Sunnyseeker Hotels.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση