ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα – Πάφος FC 1-1: Συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Τα γκολ πέτυχαν οι Ματσι και Τσούρτσουριτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, Νέα Σαλαμίνα και Πάφος συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Πάφου αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αφού είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 92’ και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μάτσι και Τσούρτσουριτς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της. Οι δυο ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Στο 6ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι. Ο Αλαμπί πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ προ του Μακρίεφ ο οποίος ετοιμαζόταν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 22’ ο Ρόιν έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από σουτ του Κούσουλου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Μάτσι σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής όμως η μπάλα έφυγε στα ύψη. Η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ρόιν. Οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Πάφου μπήκε πάρα πολύ δυνατά μέσα στο παιχνίδι και ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 52ο λεπτό με τον Αλαμπί ο οποίος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ. Η Πάφος άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό με κοντινή προβολή του Μάτσι μετά από ασίστ του Γκελασβίλι. Ο Γεωργιανός βρισκόταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ όταν δέχτηκε την πάσα από τον Οκόγιε.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα όμως δεν τα κατάφεραν. Όσο περνούσε χρόνος η Νέα Σαλαμίνα ανέβαζε όλο και περισσότερους παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα η ομάδα της Πάφου να βρίσκει αρκετούς κενούς χώρους στην αντεπίθεση. Η Πάφος έφτασε πολύ κοντά σε 2ο γκολ στο 82’. Ο Μάτσι έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στον Οκόγιε ο οποίος σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε σε κόρνερ. Στο 92ο λεπτό ο Τσούρτσουριτς έλυσε το γόρδιο δεσμό και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Άντιτς(Μπεμπά 55'), Ζάρκοβιτς, Πεδρίτο(Γκράιμς 80'), Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ, Κούσουλος, Μάρτσιεφ(Ατόρνο 59'), Σκοπελίτης, Τσίνα, Τσίγκουινι

Πάφος: Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι(Αγίβι 67'), Μουτίνιο, Μάτσι(Ζαχαρίου 86'), Ιωάννου, Δημοσθένου(Οκόγιε 45'), Κχμαλάτζε

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση