ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Εθνικός 1-1: Αν έχεις Νέγκρι διάβαινε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Αλεξάντερ Νέγκρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και γλύτωσε την ομάδα του από την ήττα. Δόξα και Εθνικός συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 με το Βραζιλιάνο να κατεβάζει τα ρολά του στο 2ο ημίχρονο. Μέσα σε τρία λεπτά πραγματοποίησε τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις. Ο Εθνικός προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Ομπρεγκόν και η Δόξα ισοφάρισε με το Λόπες.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει το δικό της ρυθμό όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που δημιούργησε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 7ο λεπτό. Ο Ιάκομπ έκανε μια βολίδα έξω από την περιοχή και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ήταν όλα τα λεφτά. Ο Εθνικός έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στο 37ο λεπτό. Ο Ομπρεγκόν έκανε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε στον Γκρικαλασβίλι ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος και έφυγε έξω. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ δυο λεπτά αργότερα, στο 39ο λεπτό. Ο Κότο Πάγιες έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στον Ομπρεγκόν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ. Ο σκόρερ του Εθνικού βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ όμως το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η Δόξα απάντησε σχεδόν άμεσα στο γκολ που δέχτηκε. Στο 41ο λεπτό ο Μπογκαντίνοφ υπέπεσε σε ένα ολέθριο λάθος. Η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του και ο Λόπες (ο οποίος καιροφυλακτούσε) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι πίεσε τη Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55ο λεπτό με ένα σουτ του Κότο Πάγιες όμως ο Νεγκρί ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε με τις γροθιές. Το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν αρκετά σκληρό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα.

Το τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού ήταν δραματικό. Μέσα σε τρία λεπτά ο Εθνικός δημιούργησε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ο Νέγκρι πραγματοποίησε τέσσερις διαδοχικές επεμβάσεις και κράτησε το 1-1. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είπε όχι στο σουτ του Χάρη Κυριάκου στο 80’, στην κοντινή προβολή του Γκρικαλασβίλι στο 81’ και στους Ατάντα και Κότο Πάγιες στη φάση του 83ου λεπτού. Ο Εθνικός πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα 2ο γκολ. Το 1-1 παρέιμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Λόπες (83’ Δημητρίου), Φερνάντες (75’ Λόπο), Γκαράι, Εντμάρ, Σολωμού (62’ Ρετόντο), Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Λεάντρο

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Ιάκομπ, Αράπαλ, Παγές, Πουτζιουρής, Ομπρεγκόν (87’ Χατζηβασίλης), Ντε Βρίσε, Γκριγκασβίλι, Ατάντα, Κυριάκου, Τουκούσι

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ