ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Χαλάει» ο καιρός, έρχονται βροχές

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια και γύρω στους 11 στις υπόλοιπες περιοχές.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη που σταδιακά από αργά το απόγευμα και μετά θα πυκνώσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα δυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5, Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από αρχικά ψηλές και αργότερα μέσες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές στα ορεινά και πιθανό σε περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη που κατα διαστήματα θα πυκνώνει.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή ενώ οι συγκεντρώσεις της σκόνης αναμένεται να μειώνονται σταδιακά. Τη Δευτέρα παροδικά αυξημενες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ανατολικά, ενώ από αργά το απόγευμα βροχή ενδέχεται να σημειωθεί και στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X