ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Piperaris Security πετάει για Αθήνα

θα δώσει το παρών της στην εξειδικευμένη έκθεση SECUREXPO

Δελτίο Τύπου

Η PIPERARIS SECURITY για ακόμη μια φορά θα δώσει το παρών της στην εξειδικευμένη έκθεση SECUREXPO με ταυτόχρονη παρουσία των εκθέσεων INDELEX και DRONE EXPO στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα, από 27 έως 29 Μαΐου 2016.

Η PiperarisSecurity παρουσιάζει, στο περίπτερο με Αρ.58.,το Διεθνές Διαδικτυακό Κατάστημα Συστημάτων Ασφάλειας, shop.piperaris.comπαρέα με το καινοτόμο brand, SOΦOS plug & play security.

Το SOΦOS plug & play security αφορά την πιο ψαγμένη επιλογή απλών και σοφών προϊόντων ασφαλείας απο την παγκόσμια αγορά. Με έξυπνα και απλά βήματα, επιτρέπει στον τελικό χρήστη να απολαμβάνει υψηλό επίπεδο ασφαλείας σε πολύ ελκυστική τιμή. Προϊόντα σοφά, ευέλικτα και μοναδικά.

Η επιτυχία του shop.piperaris.com συνεχίζεται αφού καθιερώθηκε ήδη στον ελληνισμό γενικότερα, σαν ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα διαδικτυακά καταστήματα χονδρικής και λιανική πώλησης συστημάτων ασφαλείας. Η 20χρονη τεχνογνωσία και η υποστήριξη της ομάδας Piperaris Security το κάνει ιδιαίτερο, δίνοντας μια άνετη εμπειρία πλοήγησης στην τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση