ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαγορά της InfoScreen από τη Microgen Financial Systems

Η Microgen Financial Systems αποτελεί μία εκ των δύο επιχειρήσεων της Microgen plc

Δελτίο Τύπου

Η Microgen Financial Systems (www.microgenfs.com) ανακοινώνει την επιτυχή εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού InfoScreen (Cyprus) Ltd.

Η Microgen Financial Systems αποτελεί μία εκ των δύο επιχειρήσεων της Microgen plc, δημόσιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, εγγεγραμμένης στο χρηματιστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, με πάνω από 250 υπαλλήλους και μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού για την εξυπηρέτηση του τομέα διεθνών οικονομικών υπηρεσιών.

Η στρατηγική της Microgen επικεντρώνεται στην παροχή λογισμικών για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων στον τομέα του wealth management, εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης, trust services και fund administration. Η Microgen δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 25 πλέον χρόνια και διατηρεί πελατολόγιο σε πάνω από 25 χώρες παγκοσμίως.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσουμε την είσοδό μας στην κυπριακή αγορά. Η εξαγορά της InfoScreen συμβάλλει στην περαιτέρω επέκταση της Microgen, σε ένα στρατηγικά σημαντικό τομέα για την εταιρεία μας» δήλωσε ο κύριος Simon Baines, Chief Executive της Microgen Financial Systems.

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης και συντήρησης του Quorum αλλά και πελατειακή υποστήριξη θα εξακολουθήσουν να παρέχονται από το υφιστάμενο προσωπικό της InfoScreen, σε συνεργασία με την ομάδα της Microgen, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του wealth management, εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης, trust services και fund administration.

Ο κύριος Bojan Mijuskovic, πρώην Διευθυντής του τμήματος προϊόντων και υπηρεσιών της InfoScreen αναλαμβάνει τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Microgen Cyprus, σε στενή συνεργασία με τον κύριο Baines.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση