ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαιρετικές αποδόσεις για το Ancoria Pension Plan

Είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο

Δελτίο Τύπου

Ένα χρόνο μετά την εισαγωγή του καινοτόμου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου Ancoria Pension Plan στην κυπριακή αγορά και έχοντας εντάξει στο πελατολόγιό της αρκετές επιχειρήσεις, η Ancoria Insurance Public Ltd ανακοινώνει τις εξαιρετικές αποδόσεις των ταμείων του σχεδίου για το 2016.

«Η Ancoria Insurance, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στην παροχή εξειδικευμένων αποταμιευτικών και επενδυτικών σχεδίων κυρίως στο εξωτερικό, εισήγαγε στην κυπριακή αγορά το Ancoria Pension Plan στις αρχές του 2016. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να προσελκύσουμε δεκάδες εταιρείες από διαφορετικούς τομείς αλλά και με διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν» μας ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Insurance Public Ltd, κ. Τάσος Αναστάση.

Το Ancoria Pension Plan είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο επαγγελματικό συνταξιοδοτικό σχέδιο που προσφέρει σημαντικά φορολογικά και άλλα οφέλη, τόσο για τον εργοδότη όσο και το ανθρώπινο δυναμικό του. Κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το δικό της σχέδιο, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέγουν την προσωπική τους επενδυτική πολιτική μέσω των εξειδικευμένων ταμείων που προσφέρονται.

Για τις αποδόσεις των ταμείων του σχεδίου για το 2016 πατήστε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση