ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Coca Cola Cup Final 2011 - Live Blog

Live Blog: > Σάββατο  > Κυριακή > Δευτέρα
Αφιέρωμα: > Ειδήσεις > Ιστορία > Face2Face >Ανάλυση > Διαιτητής > ΤζίροςΓΣΖ > Παρασκήνιο

Θα πάρει το ρίσκο ο Πρόεδρος Χριστόφιας να πάει στον τελικό; Αν η Ομόνοια ήταν γηπεδούχος δεν θα τίθετο αμφιβολία. Όμως, με τους οπαδούς του Απόλλωνα στην κεντρική να κυκλώνουν (στην κυριολεξία) τα επίσημα, πολλοί πιστεύουν πως θα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν θα πάει στη Λάρνακα.

Εν τω μεταξύ, αυτό το sold out που από το πρωί της Παρασκευής (13/05) μας λένε ότι πλησιάζει – κάποιοι το ανακοίνωσαν πρόωρα – ακόμα να φτάσει. Μέσω Πάφου έρχεται;


Θα πάρει το ρίσκο να πάει στη Λάρνακα ο Πρόεδρος;

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου - 17:38

Copy – paste έκανε την περσινή ανακοίνωση για τα πλαστά εισιτήρια η ΚΟΠ και την σερβίρει για καινούρια, αλλάζοντας τις ημερομηνίες. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος εκδίδεται παραμονή του ματς. Μετά διερωτάστε γιατί δεν αλλάζει τίποτα σ’ αυτό τον τόπο. Το highlight είναι οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Ένας χρόνος πέρασε, δεν κατάφεραν να το διασταυρώσουν.

Η φετινή ανακοίνωση (17/05/2011):
«Φίλαθλοι, ελέγξτε τα εισιτήρια του τελικού
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κυκλοφορήσει αριθμός πλαστών εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου Κόκα-Κόλα 2010/2011 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/5) στο Στάδιο ΓΣΖ.
 
Η ΚΟΠ καλεί το φίλαθλο κοινό να ελέγξει και να βεβαιωθεί για τη γνησιότητα του εισιτηρίου του.
 
Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία σύσκεψη του τελικού που πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/5) στο Στάδιο ΓΣΖ και όπως αποφασίστηκε κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο, θα γίνεται διπλός έλεγχος.
 
Κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο στάδιο, πέραν του γεγονότος ότι η κατοχή και μόνο του πλαστού εισιτηρίου με βάση τον ποινικό κώδικα θεωρείται ποινικό αδίκημα»
.

Η περσινή ανακοίνωση (14/05/2011)
«Φίλαθλοι, ελέγξτε τα εισιτήρια σας
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κυκλοφορήσει αριθμός πλαστών εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου Κόκα-Κόλα 2009/2010 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/5) στο Στάδιο ΓΣΖ.

Η ΚΟΠ καλεί το φίλαθλο κοινό να ελέγξει και να βεβαιωθεί για τη γνησιότητα του εισιτηρίου του.

Κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο στάδιο, πέραν του γεγονότος ότι η κατοχή και μόνο του πλαστού εισιτηρίου με βάση τον ποινικό κώδικα θεωρείται ποινικό αδίκημα».


Ένα χρόνο δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για τα πλαστά

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου - 17:25

Εβδομήντα λειτουργoί του Τύπου έχουν διαπιστευτεί για τον τελικό, ενώ άλλα σαράντα άτομα θα δουλέψουν για την τηλεοπτική παραγωγή. Η ρύθμιση του ποιος κάθεται πού στα στενάχωρα δημοσιογραφικά του ΓΣΖ αποτελεί σπαζοκεφαλιά για τους ανθρώπους της ΚΟΠ.

Βγαίνει η είδηση πως ο Κιντέρος πονάει ψηλά στο πόδι, ωστόσο, η πρόβλεψη είναι πως μόνο με θλάση χάνει το ματς ο Αργεντίνος, για τον οποίο θα είναι το τελευταίο με την κυανόλευκη φανέλα.


Με 12 κάμερες θα καλύψει τον τελικό η LTV

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου - 16:39

Ενδιαφέρουσα η προϊστορία του τελικού, καθώς σε τρία ματς η Ομόνοια έχει δυο νίκες και ο Απόλλωνας μια. Το «τριφύλλι» πήρε με 5-1 τον τελικό του ’65 και με 4-1 τον επαναληπτικό τελικό του ’82 ενώ το ’92 ο Απόλλωνας κέρδισε 1-0 με γκολ του Πτακ. Η προϊστορία των τελικών, εδώ


Το πανηγύρι στ' αποδυτήρια της Ομόνοιας, μετά τον επαναληπτικό
τελικό του 1982

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου - 13:45

Εισιτήρια αντί ψήφων μοιράζουν στη Λεμεσό υποψήφιοι βουλευτές, σύμφωνα με τον «Πολίτη». Γράφαμε και προ ημερών πώς βρωμάει το ότι συνεχώς βγαίνουν στα εκδοτήρια νέα εισιτήρια, τη στιγμή που από την Παρασκευή (13/05) κάποιοι μιλούν για sold out, το οποίο 96 ώρες μετά την έναρξη της διάθεσης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί – η Ομόνοια βγάζει άλλα 180 κομμάτια την Τρίτη (17/05). Προφανώς και κάποιοι κράτησαν εισιτήρια για προσωπική χρήση.

Την Τρίτη (17/05 17:00) θα προπονηθεί στο ΓΣΖ η Ομόνοια. Οι πράσινοι δεν θα μείνουν στη Λάρνακα αλλά θα επιστρέψουν για ύπνο στο Hilton της Λευκωσίας. Τον αγώνα χάνει ο τιμωρημένος Κασέκε και ο μόνιμα τραυματίας Μποουθόν.

Σε ξενοδοχείο της Λεμεσού θα καταλύσουν το απόγευμα οι παίκτες του Ανδρέα Μιχαηλίδη, που τη Δευτέρα (16/05) πάτησαν το τερέν του ΓΣΖ, το οποίο μοιάζει σε εξαιρετική κατάσταση.  Εκτός για τον Απόλλωνα ο τιμωρημένος Γκονζάλες και μάλλον ο ανέτοιμος Οσενί.


Υποψήφιοι εκμεταλλεύονται την αδημονία του κόσμου για να
τσιμπήσουν ψήφους

Aναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου - 08:25
papadakism@kathimerini.com.cy 

Αρθρογραφία: Τελευταία Ενημέρωση