ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: 6 μήνες γεμάτοι «Καβε-γκολ»!

Διαβάστε την Κυριακή 10 Απριλίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την Καθημερινή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Φερνάντο Καβενάγκι στο κυπριακό ποδόσφαιρο, οι επιδόσεις του, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν και θα ξεχαστούν.

Ο Αργεντινός επιθετικός και ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσαν -αναγκαστικά, λόγω τραυματισμού- τη συνεργασία τους και η «Καθημερινή» κάνει τη σούμα της παρουσίας του «Κάβε-γκολ» στο νησί μας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Φερνάντο Καβενάγκι βρίσκεται πλέον στην ίδια κατηγορία με τον αείμνηστο Iαν Μουρς και τους Γιόζεφ Κίπριχ, Εστεμπάν Σολάρι και Αΐλτον Αλμέιδα.

Επίσης, την Κυριακή διαβάστε:

Ομόνοια: Οδυνηρή νέα περίοδος «ξηρασίας». Νέα εξαετία χωρίς πρωτάθλημα καταγράφει το «τριφύλλι», τη στιγμή που οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν απογοητευτεί αφάνταστα.

Απόλλωνας: Όλα δείχνουν ότι ο Πέδρο μένει. Ο προπονητής του Απόλλωνα μπορεί να ακούει μουρμούρα από την κερκίδα, όμως η μεγάλη βαρύτητα του ονόματός του και το έργο του οδηγούν τον Κίρζη να προκρίνει την παραμονή του.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κατάσταση των Κυπρίων αθλητών στον δρόμο προς το Ρίο. Τι κάνουν σήμερα οι 21+2 αθλητές μας που έχουν προκριθεί ή βρίσκονται κοντά στην παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία.

Διεθνή: Η Λέστερ κάνει τη διαφορά. Το θαύμα της ομάδας και του Ρανιέρι και η μάχη στα άλλα έξι κορυφαία πρωταθλήματα.

Μαραθώνιος Λεμεσού: Πολύχρωμο ποτάμι δρομέων στον παραλιακό της Λεμεσού. Εκτιμάται ότι 10.000 δρομείς, ίσως και πιο πολλοί, καθιστούν τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ την αθλητική διοργάνωση με τη μαζικότερη συμμετοχή στην Κύπρο.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Οι λίρες του Μαλέκκου και η κουλτούρα

Χρίστος Ζαβός: Νικάτε γιατί χανόμαστε

Γιώργος Λογίδης: Πέσαμε (πάλι) έξω!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση