ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Pregame του τελικού κυπέλλου

Διαβάστε την Κυριακή 15 Μαΐου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απόλλωνας και Ομόνοια προετοιμάζονται για τον τελικό του κυπέλλου της 18ης Μαΐου στο Τσίρειο και η «Καθημερινή» σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με ένα pregame δέκα σελίδων.

Μάχη για τον τίτλο από παρόμοια αφετηρία: Απόλλωνας και Ομόνοια έχουν αρκετά κοινά σημεία, κοινές αδυναμίες και πλεονεκτήματα, κάνοντας έτσι τον τελικό ένα απρόβλεπτο ματς.

Οι φετινοί σταθμοί των δύο φιναλίστ: Απογοήτευση στην Ευρώπη, εκτός διεκδίκησης του τίτλου από νωρίς, εξωαγωνιστικά προβλήματα και πρόκριση στον τελικό μέσω των πέναλτι, τα κοινά σημεία.

Προϊστορία μισού αιώνα: Ο τελικός κυπέλλου του 2016 θα είναι το πέμπτο τρόπαιο που θα διεκδικήσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Το «τριφύλλι» μετράει τρεις κατακτήσεις και οι μπλε μία.

Ξένοι εφ χωρίς λάθη και μουρμούρες: Από το 2008, με δύο μόνο εξαιρέσεις, η ΚΟΠ φέρνει ξένους διαιτητές από την ελίτ κατηγορία της UEFA για να σφυρίξουν στον τελικό.

Διαβάστε επίσης την Κυριακή (15/05):

ΑΠΟΕΛ: Η «ταυτότητα» του πρωταθλητή. Μερίδιο επιτυχίας ανήκει σε όλους στους γαλαζοκίτρινους, για κάποιους περισσότερο για άλλους λιγότερο, ενώ δεν έλειψαν οι ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μπάσκετ: Θα αιτηθεί θέση στο Basketball Champions League η Κύπρος. Τα ακριβές φόρματ και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στη νέα διοργάνωση θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τον Ιούνιο.

Formula1: Πού θα σταματήσει ο Ρόσμπεργκ; Ο Γερμανός θέλει να συνεχίσει στη Βαρκελώνη την ξέφρενη κούρσα του προς τον τίτλο.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Να βάλει τέλος η ΚΟΠ στο μπέρδεμα των τελικών

Χρίστος Ζαβός: Eχουμε ανάγκη τον τελικό

Γιώργος Λογίδης: Κορυφαίος και του χρόνου; (ΑΠΟΕΛ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση