ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:05
 

Ανόρθωση: Τα μηνύματα του Πουλλαϊδη

Έστειλε τα δικά του μηνύματα για το μέλλον ο μεγαλομέτοχος

Newsroom 24sports

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαϊδης ανέλαβε το «βαρύ» φορτίο της απαλλαγής της ομάδας από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας στην εκδήλωση των παλαιμάχων της ομάδας στη Λεμεσό την περασμένη Πέμπτη, έστειλε κάποια μηνύματα για το μέλλον. Δήλωσε πως η κατάσταση της ομάδας είναι δύσκολη και θα πρέπει όλοι οι οπαδοί να βοηθήσουν για να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στον σύλλογο. Συγχάρηκε τον τωρινό πρόεδρο της εταιρείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.

Επιπρόσθετα, κάλεσε άπαντες να μείνουν κοντά στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και πως ο κόσμος θα σώσει την ομάδα της Αμμοχώστου από τα πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει.

Ο μεγαλομέτοχος δεν μιλάει και πολύ συχνά για την Ανόρθωση, αλλά όποτε το κάνει αυτό οι δηλώσεις του έχουν πολύ μεγάλη σημασία και στέλνουν ποικίλα μηνύματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως «βγαίνει» μπροστά και επανέρχεται στα διοικητικά, με στόχο να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για τον σύλλογο. Η παρουσία του αναμένεται να επιφέρει μεγάλες λύσεις σε αυτά τα προβλήματα, σε συνεργασία με τους άλλους παράγοντες.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αγωνιστική σταθερότητα και επάνοδος της ομάδας σε πρωταγωνιστικές πορείες. Ο Τιμούρ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του μργαλομετόχου, ως γνωστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X