ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Για να ελπίζει…

Ο Άκης Ιωακείμ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ήττα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι έφερε την Ομόνοια σε πιο δύσκολη θέση, στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Άκης Ιωακείμ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη, αλλά ακόμη και αυτό είναι δύσκολο για τη φετινή Ομόνοια, που συνεχίζει στη μετριότητα

Στο ντέρμπι η «πράσινη» ομάδα παρουσίασε τα συνήθη προβλήματα. Απώλεια των πλείστων μονομαχιών στο κέντρο, δυσλειτουργία στην άμυνα και στη στατική και στην εν κινήσει και… απουσία από το γήπεδο, όταν δεν έχει στην κατοχή της τη μπάλα.

Εκείνο που τίθεται ως ερώτημα είναι το πως θα διορθωθούν αυτά τα βασικά πράγματα που φωνάζουν εδώ και πολύ καιρό. Να διορθωθούν ολότελα, είναι αδύνατο. Σε ένα βαθμό όμως μπορεί να αλλάξουν. Για να ελπίζει η Ομόνοια στην υλοποίηση του στόχου. Η προσπάθεια στα πλέι οφ ξεκινά τη Δευτέρα στη Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ, με την ομάδα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς, 7 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξέταση ο Φάνος Κατελάρης που αποχώρησε από το ντέρμπι, ενώ στο ματς με την ΑΕΚ επανέρχεται ο Φιλιώτης.

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν ήλθε το Σάββατο, όπως αναμενόταν. Αναμένεται ότι θα έλθει σήμερα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση