ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

4 tips για να απλοποιήσεις την καθημερινότητα σου

Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με χιλιάδες θέματα που πρέπει να λύσουμε

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Ένα ρητό λέει, «απλή ζωή, καλή ζωή» και με το όρο «απλή» δεν αναφερόμαστε μόνο στην λιτότητα αλλά και στην απλοποίηση της καθημερινότητας. Ιδανική προϋπόθεση θα λέγαμε για μια ευτυχισμένη ζωή. Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με χιλιάδες θέματα που πρέπει να λύσουμε, καθιστώντας πιο πολύ από ποτέ επιτακτική την ανάγκη πιο «χαλαρών» στιγμών στην ζωή μας. Ορίστε λοιπόν 4 βασικά tips ικανά να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε.

1. Ρύθμισε την αυτοπειθαρχία σου
Κάποιες φορές αδυνατούμε να ελέγξουμε τα νεύρα μας είτε λόγο πίεσης της καθημερινότητας είτε λόγο περιβαλλοντολογικών συνθήκων. Σημαντικό βήμα της διαδικασίας αυτής είναι η ρύθμιση των αρνητικών μας αντιδράσεων σε καθημερινές προκλήσεις αλλά και η μείωση τους. Για παράδειγμα, αν μας ενοχλεί το ο θόρυβος στο γραφείο, δεν χρειάζεται να θυμώνουμε ή να αυξάνουμε και εμείς με την σειρά μας τον τόνο της φωνής μας. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας για αυτό ή φοράμε ακουστικά που μειώνουν τον ήχο.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ
Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ