ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς να έχετε ενέργεια όλη μέρα με 3 απλές συνήθειες

Πώς να έχετε ενέργεια όλη μέρα με 3 απλές συνήθειες

must.com.cy

Η κούραση είναι κάτι που μάς απασχολεί ιδιαίτερα, νιώθοντας πως μάς «κρατάει» μακριά από το να κάνουμε δραστηριότητες που μάς ευχαριστούν με τα αγαπημένα μας άτομα για να αποφορτιστούμε, επειδή πολύ απλά δεν έχουμε αρκετή ενέργεια για να τις υλοποιήσουμε.

Αυτό μπορούμε ωστόσο να το αλλάξουμε, εντάσσοντας 3 απλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας.

Κάντε scroll down για να δείτε ποιες είναι αυτές:

Καθαρός αέρας

Ανοίξτε το παράθυρό σας και αφήστε τον καθαρό αέρα να μπει στο δωμάτιο, ενώ κάνετε μια σειρά από ήπιες διατάσεις. 

Μπορείτε μάλιστα να κάνετε και ασκήσεις αναπνοής/εκπνοής, ενώ κάθεστε στο κρεβάτι σας με την πλάτη σας σε ευθεία θέση και τα μάτια σας κλειστά. 

Πρόκειται για μια πολύ απλή και εξαιρετικά αποτελεσματική άσκηση αναπνοής, όπου θα πρέπει να εισπνέετε για πέντε δευτερόλεπτα και εκπνέετε για άλλα πέντε, επαναλαμβάνοντας αυτό το μοτίβο για περίπου πέντε λεπτά.

Νερό

Δεν είναι τυχαία που το νερό παρομοιάζεται με τη ζωή. Η έλλειψη ενυδάτωσης φέρει πολλά προβλήματα υγείας στο σώμα μας, και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η έλλειψη ενέργειας. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα μεγάλο ποτήρι νερό και φροντίστε να πίνετε άφθονο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πόδια

Τα πόδια μας είναι γεμάτα αισθητήρια νεύρα, τα οποία όχι μόνο επηρεάζουν την ισορροπία και τη στάση μας, αλλά και τη νοητική συγκέντρωση και οξύτητα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μικρές ασκήσεις για τα πόδια, όπως για παράδειγμα πατώντας μια μπάλα του τένις, αφήνοντας απαλά το βάρος σας σε αυτή, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. 

Κάντε μερικές διατάσεις μετά για ενεργοποίηση των μυών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση