ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διασφαλίζεται στο μέγιστο η υγεία του Ρώσου Προέδρου

«Εννοείται ότι, αυτές τις μέρες ειδικά, σε ό,τι αφορά τον αρχηγό του κράτους, η προστασία της υγείας είναι όσο το δυνατόν υψηλότερη» δήλωσε ο Πεσκόφ

ΚΥΠΕ

Η υγεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχει διασφαλιστεί στο μέγιστο επίπεδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε ο Εκπρόσωπός του Ντιμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στο πρόγραμμα «Moscow.Kremlin.Putin», το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον οικοδεσπότη του, Pavel Zarubin, την Παρασκευή.

«Εννοείται ότι, αυτές τις μέρες ειδικά, σε ό,τι αφορά τον αρχηγό του κράτους, η προστασία της υγείας είναι όσο το δυνατόν υψηλότερη» δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτηση για προληπτικά μέτρα, μετά την ανακοίνωση ότι ο Ρώσος Πρωθυπουργός προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, ο σύνδεσμος προστασίας καταναλωτών Rospotrebnadzor προειδοποιεί για μεγάλη πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος εξάπλωσης αυτό το φθινόπωρο.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι με ζεστό καιρό και με μεγάλη ποσότητα ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας, θα μειωθεί η συχνότητα της λοίμωξης από κορωνοϊό, όπως και όλες οι λοιμώξεις του αναπνευστικού. Όταν ο καιρός είναι κρύος και βροχερός, όταν οι πολίτες μας επιστρέφουν στον τόπο σπουδών ή εργασίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα δεύτερο κύμα περιστατικών κατά την φθινοπωρινή περίοδο », αναφέρεται σε έκθεση του οργανισμού που εκδόθηκε την Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση