ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χορηγός σε επιστημονική ημερίδα της Πυροσβεστικής η Πετρολίνα

«Ψυχοσωματικές επιδράσεις από τις τεχνολογικές καταστροφές» η ημερίδα

Δελτίο Τύπου

Την έμπρακτη στήριξή της στο ανθρωπιστικό έργο που παρέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου έδειξε για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, χορηγώντας την επιστημονική ημερίδα «Ψυχοσωματικές επιδράσεις από τις τεχνολογικές καταστροφές», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2017, στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου και σε αυτή μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Χημικός, Ανώτερος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και ο δρ. Θεόδωρος Ξάνθος, Ιατρός Παθοφυσιολογίας και Τοξικολογίας.

Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στην ψυχολογική και σωματική επίδραση των επικίνδυνων ουσιών τόσο στα μέλη των εμπλεκομένων ομάδων βοήθειας όσο και στον πληθυσμό σε επεισόδια διαχείρισης επικίνδυνων ουσιών. Την Ημερίδα παρακολούθησαν μέλη της Πυροσβεστικής και μέλη διαφόρων κρατικών υπηρεσιών που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους επεισόδια.
Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, η Διοικητική Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, επισήμανε ότι «η ασφάλεια στην εργασία και ο περιορισμός πιθανών κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν από τεχνολογικές καταστροφές, για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως κυπριακή εταιρεία στο χώρο της ενέργειας, αποτελούν βασική προτεραιότητα».

«Θεωρούμε ως καθήκον μας», συμπλήρωσε, «την έμπρακτη συνεισφορά στην προστασία του φυσικού πλούτου του τόπου μας και τη συμβολή στην προστασία των πυροσβεστών που διακινδυνεύουν τη ζωή τους επιτελώντας το έργο τους».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X