ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:00
 

Aristo Developers: Συνεχίζοντας με δυναμισμό και προσβλέποντας με αισιοδοξία το 2019

Κατά την διάρκεια του 2018, η εταιρεία συμμετείχε σε πλήθος διεθνών εκθέσεων και επιχειρηματικών φόρουμ

Δελτίο Τύπου

Πάντα πρωτοπόρος, με μια πορεία 38 και πλέον ετών και έχοντας στο ενεργητικό της πέραν των 300 ολοκληρωμένων αναπτυξιακών έργων, η Αristo Developers ολοκλήρωσε και το 2018 με επιτυχία τις δραστηριότητες της στον τομέα Ανάπτυξης Γης. 

Κατά την διάρκεια του 2018, η εταιρεία συμμετείχε σε πλήθος διεθνών εκθέσεων και επιχειρηματικών φόρουμ ενώ διοργάνωσε μια μεγάλη σειρά από συνέδρια σε όλες τις ηπείρους προωθώντας τόσο την πλούσια συλλογή ακινήτων που διαθέτει σε όλη την Κύπρο όσο και το ίδιο το νησί μας ως επενδυτικό προορισμό.

Με γραφεία σε Κύπρο, Ρωσία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βιετνάμ και Αίγυπτο, η Aristo Developers ξεχωρίσε ως η προτιμώμενη επιλογή ξένων αγοραστών που επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο.

Αναμεσα στα στοιχεία που διακρίνουν και ξεχωρίζουν τον όμιλο είναι η συνέπεια στην έκδοση και μεταβίβαση των τίτλων ιδιοκτησίας για τα ακίνητα που αποπερατώνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του 2018 η Aristo Developers προχώρησε στην έκδοση πέραν των 260 νέων τίτλων ιδιοκτησίας ενώ παράλληλα οι μεταβιβάσεις τίτλων ιδιοκτησίας προς αγοραστές ακινήτων της ξεπέρασαν τις 300.

Κατά την δε τελευταία τετραετία (2015 – 2018), η εταιρεία προχώρησε συνολικά στην μεταβίβαση πέραν των 1,800 ξεχωριστών τίτλων ιδιοκτησίας σε ιδιοκτήτες ακινήτων που εμπιστεύτηκαν την Aristo Developers για την αγορά του ακινήτου τους ενώ παράλληλα αυτή την στιγμή η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1,000 τίτλους ιδιοκτησίας έτοιμους προς άμεση μεταβίβαση.

Την ίδια χρονική στιγμή και πιστή στην εφαρμογή των δεσμεύσεων της και τήρηση των υποχρεώσεων της στο ακέραιο η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση δεκάδων ακινήτων σε αγοραστές που την εμπιστεύθηκαν έχοντας συμπληρώσει ήδη την παράδοση πέραν των 100 ακινήτων κατά το 2018.

Η Aristo Developers προσηλωμένη στην επεκτατική στρατηγική της για το 2019 παρουσιάζει μεγάλο αριθμό νέων έργων συνεχίζοντας την ηγετική της πορεία με γνώμονα τις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X