ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:16
 

DP World Limassol: Νέες επενδύσεις στο λιμάνι Λεμεσού

Προστέθηκαν ένας νέος κινητός λιμενικός γερανός και ένας τροχοφόρος φορτωτής

Newsroom K

Λεμεσός, Κύπρος 22 Ιανουαρίου 2019: Στην αγορά νέου εξοπλισμού προχώρησε η DP World Limassol, στο πλαίσιο των προσπαθειών αναβάθμισης των υποδομών του λιμανιού Λεμεσού. Ένας νέος, υπερσύγχρονος κινητός λιμενικός γερανός και ένας τροχοφόρος φορτωτής έχουν προστεθεί στο ενεργητικό της εταιρείας με στόχο την επιτάχυνση των λειτουργιών και την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών στο τερματικό πολλαπλών χρήσεων.

Δείτε ΕΔΩ τον εξοπλισμό  

Ο νέος εξοπλισμός, ο οποίος πρόκειται να αξιοποιηθεί για σκοπούς φορτοεκφόρτωσης γενικών εμπορευμάτων, χύδην φορτίου και εξοπλισμού πετρελαίου και φυσικού αερίου, αναμένεται να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια των λιμενικών εργασιών, μειώνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο εξυπηρέτησης των σκαφών. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τη γρηγορότερη φορτοεκφόρτωση, η καμπίνα ελέγχου των νέων αυτών μηχανημάτων είναι εργονομικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει καλό οπτικό πεδίο, εργασιακή άνεση ενώ τα μηχανήματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλές εκπομπές και επίπεδα θορύβου.

Οι πρόσφατες προσθήκες αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της DP World Limassol να επενδύει συνεχώς στο λιμάνι, παρέχοντας καινοτόμες και βιώσιμες υπηρεσίες, βελτιώνοντας παράλληλα την εξυπηρέτηση των πελατών.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, ανέφερε πως «η προσθήκη του νέου εξοπλισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ενισχύουν την προώθηση του εμπορίου στην Κύπρο».

Πρόσθεσε πως «ο νέος κινητός λιμενικός γερανός LHM 420 τύπου Liebherr αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για το λιμάνι. Με ισχυρή ικανότητα ανύψωσης και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ο νέος γερανός θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του τερματικού πολλαπλών χρήσεων. Η DP World ως ηγέτης στη διαχείριση και λειτουργία λιμένων σε παγκόσμιο επίπεδο θα συνεχίσει με την υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες του λιμανιού».

«Οι νέοι γερανοί θα επιτρέψουν στην DP World Limassol να εργαστεί ακόμη πιο μεθοδικά, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερο κύκλο εργασιών σε όλες τις αποβάθρες του τερματικού. Το συμβατό με τη Διεθνή Συνθήκη για την Ασφάλεια της Ζωής στη Θάλασσα (SOLAS) σύστημα ζύγισης που είναι εγκατεστημένο και στις δύο μονάδες, θα ωφελήσει τη λειτουργία και τη συντήρησή τους. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της DP World προς τη Liebherr και προσβλέπουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία με την εταιρεία στο μέλλον», ανέφερε από πλευράς του ο Igor Nedelchenko, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Liebherr Mobile Harbour Cranes.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο γενικώς Ελεγκτής, τα νεύρα του Νίκαρου και ο ακραίος λαϊκισμός

«Νίκαρε φταίεις που διορίζεις τον κάθε αππωμένο... είχες και άλλες επιλογές αλλά ήθελες να ικναοποιήσεις ...»
Αρμαγεδών  |  13:31

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Λάβετε το δάνειο σας τώρα σε 48 ώρες Καλό απόγευμα Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ...»
Dennis crouch  |  00:06

Για όλα φταίνε οι τράπεζες

«Βασικά η ευθύνες βαραίνουν την ΚΤΚ της οποίας η εκάστοτε διοικητές ήταν για τα κατσαρα.,.»
Αρμαγεδών  |  17:03

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X