ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Epic: Διπλή βράβευση προς όφελος των καταναλωτών

Τα βραβεία διαδέχονται το ένα το άλλο στην Epic – Με δύο συνεχόμενες διεθνείς βραβεύσεις, γεγονός που συμβαίνει στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών για πρώτη φορά στην Κύπρο

Προωθητική Ενέργεια

Πρωτόγνωρο γεγονός για τα κυπριακά δεδομένα αποτελεί η διπλή βράβευση της Epic κατά τη διάρκεια του 2020. Έπειτα από τη βράβευση της εταιρείας ως το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο από την umlaut, η Epic ξαναβραβεύεται αυτή τη φορά από την Ookla, τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, η οποία αναγνώρισε το δίκτυο της εταιρείας ως το Νο.1 δίκτυο σε ταχύτητες στο νησί.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» ("Fastest Mobile Network in Cyprus") για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2020. Τα Ookla Speedtest Awards™ απονέμονται στους κορυφαίους παρόχους οι οποίοι καθορίζονται βάσει μιας βαθμολογίας (Speed Score) που αναλύει τις ταχύτητες λήψης και αποστολής για κάθε πάροχο αξιολογώντας έτσι την απόδοση του δικτύου σε θέμα ταχύτητας.

Τα δεδομένα Speedtest Intelligence® αποτελούνται από εκατομμύρια μετρήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω τις εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες. Όλοι οι πάροχοι στην Κύπρο εκπροσωπούνται σε δεδομένα Speedtest Intelligence, με σημαντικούς όγκους μετρήσεων σε εθνικό επίπεδο.

Η Epic κατάφερε να πετύχει Βαθμολογία Ταχύτητας 48,82 και καταγράφοντας μέσες ταχύτητες 53,70 Mbps για λήψη δεδομένων (download) και 15,85 Mbps για αποστολή δεδομένων (upload), η Εpic απέδειξε στην πράξη ότι προσφέρει ένα εξαιρετικό και υπερσύγχρονο δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα αποτελέσματα κατέταξαν την Κύπρο στην 26η θέση του Speedtest Global Index για Δίκτυα Κινητής του Ιουλίου (https://www.speedtest.net/global-index).

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η διεθνής αναγνώριση για το δίκτυο της Epic είναι αποκύημα μιας άοκνης προσπάθειας και μιας επένδυσης εκατομμυρίων ευρώ που οδήγησαν στη δημιουργία ενός εξαιρετικά γρήγορου δικτύου με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και κορυφαία κάλυψη. Έτσι, οι συνδρομητές είναι σίγουροι ότι απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μέσα από τις υπηρεσίες που τους παρέχονται από το Νο.1 δίκτυο κινητής της Κύπρου.

Καθημερινά η Epic αναβαθμίζει ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας και είναι πλέον σε θέση να καλύψει και να αντιμετωπίσει με επιτυχία την αυξημένη κίνηση, διατηρώντας στο υψηλότερο επίπεδο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με φόντο την επιτυχία και τη διπλή βράβευση της η Epic, εξακολουθεί να επιβεβαιώνει τη δέσμευση της  προς τους καταναλωτές για εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία προσφέροντας αδιάληπτη επικοινωνία και τεχνολογία αιχμής στους συνδρομητές της σε όλη την Κύπρο.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η Epic συνεχίζει να επενδύει τόσο στο δίκτυο όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες της για να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κυπριακής αγοράς.

Σε όλο αυτό το παιχνίδι του ανταγωνισμού στις τηλεπικοινωνίες κερδισμένοι είναι μόνο οι καταναλωτές.

Με την Epic στην κορυφή , οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ξεχωριστές υπηρεσίες και λύσεις από το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και να βρίσκονται στην καρδιά της τεχνολογίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Οι καθηγητές παρουσίασαν στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής θέματα πρωτεύουσας σημασίας που θα τους καθοδηγήσουν στη χάραξη μιας επιτυχημένης και ανοδικής πορείας.

Ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ένταξης Νέων Φοιτητών στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Περνώντας το κατώφλι της Ιατρικής Σχολής, ο κάθε φοιτητής πραγματοποιεί τα αρχικά του βήματα και «βαπτίζεται» στο ιατρικό ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X