ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:23
 

Epic: Ειδικές προσφορές για επιχειρήσεις στην Hospitality Expo

Η πρώτη έκθεση για την τουριστική βιομηχανία θα διαρκέσει από τις 25 ως και τις 27 Ιανουαρίου

Newsroom K

Στην Hospitality Expo Cyprus, την πρώτη έκθεση που αφορά αποκλειστικά την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, συμμετέχει η epic. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 25 ως και τις 27 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. H Εpic θα υποδέχεται εκθέτες και επισκέπτες στο περίπτερο της ενημερώνοντας τους για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει μέσω του ιδιόκτητου της δικτύου οπτικών ινών και του εκσυγχρονισμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει.

Σε δελτίο Τύπου η εταιρεία αναφέρει ότι προσφέρει λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων της τουριστικής βιομηχανίας όπως η σύνδεση στο διαδίκτυο με υψηλές εγγυημένες ταχύτητες μέχρι 1Gbps, σύγχρονες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας με εξειδικευμένες λειτουργίες για Ξενοδοχειακές μονάδες, λύσεις εγχώριας και διεθνούς δικτύωσης, καθώς επίσης και όλες τις επιλογές κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Εpic θα προσφέρει ειδικές προσφορές, αρκετές από τις οποίες αφορούν συγκεκριμένα τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η Hospitality Expo θεωρείται η απόλυτη εξειδικευμένη έκθεση για ξενοδόχους, τουριστικά καταλύματα καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού. Στην έκθεση συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα και στόχος της είναι να καταξιωθεί ως το ετήσιο σημαντικότερο γεγονός για τους κλάδους της φιλοξενίας και του τουρισμού. Εκτός από τους εκθέτες, η Hospitality Expo θα πλαισιωθεί από ενδιαφέροντα workshops και παρουσιάσεις, που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν των μοναδικών εκθεσιακών προσφορών της Epic, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω email στο business@epic.com.cy για μία συνάντηση με τους εκπροσώπους της Epic στην 1η Hospitality Expo. Θα έχουν έτσι μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επιχειρηματικά προϊόντα και λύσεις που προσφέρει η Epic, παρέχοντας παράλληλα ένα εξαιρετικό δίκτυο σε συνδυασμό με την πραγματική οικονομία.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Το Λονδίνο απειλεί με απόσυρση από τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

«Προφανώς, η "μεγαλομανία" είναι έμφυτη σε Ηγέτες με Τούρκικη καταγωγή!!»
YIANNOULIS  |  10:55

Καρναβάλι Πάτρας: Φυλάκιση έως 2 έτη για όσους δεν πειθαρχήσουν στην ματαίωση

«Κοντός ψαλμός ..... Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά, για παραβάτες Κρατικών οδηγιών!!!!»
YIANNOULIS  |  10:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία οι νησιώτες

«Δυστυχως, οσο και αν ακουγεται ρατσιστικο, σε πολυ λιγο θα αρχισουν και φονικες επιθεσεις εναντιων ολων ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  05:15

Περδίκης: Η Επιτροπή Ελέγχου δεν κατέληξε να ζητήσει τη λίστα Γιωρκάτζη

«Είστε Ένα Μάτσο Καρναβάλια Υποκριτές »
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  |  22:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X