ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H EY Κύπρου κορυφαία εταιρεία παροχής φορολογικών υπηρεσιών

Έλαβε το Ευρωπαικό φορολογικό βραβείο του 2019 από το International Tax Review (ITR)

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ Κύπρου βραβεύτηκε ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών της Χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (TransferPricing) της Χρονιάς από το ITR προς αναγνώριση της υψηλής ποιότητας φορολογικών υπηρεσιών που παρέχει.

Τα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία ITRδιεξάγονται ετησίως, με στόχο την επιβράβευση διακεκριμένων οργανισμών παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε επίσημο δείπνοστο Λονδίνο, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, με την EYΚύπρουκαι ΕΥ Ελλάδος να είναι οι μόνες EYεταιρίες που βραβεύτηκαν με εθνικό βραβείο και βραβείο Τιμολόγησης Μεταφοράς. Ως πάροχοςενός ευρέοςφάσματος φορολογικών υπηρεσιών άμεσηςκαι έμμεσης φορολογίας, η ΕΥ Κύπρουσημειώνει υψηλές επιδόσεις στην παροχή φορολογικής εμπειρογνωμοσύνης στους πελάτες της διεθνώς μέσω της εξεύρεσης λειτουργικών λύσεων σε σύνθετα φορολογικά θέματα.

Ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: “Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινής μας εργασίας. Λαμβάνοντας δυο βραβεία από τοITR, ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών στην Κύπρο και ως Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (TransferPricing) της Χρονιάς στην Κύπρο, αποδεικνύει ότι η ομάδα φορολογικών υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου έχει επιδείξει αξιόλογη προσπάθεια για την επίτευξη της αριστείας στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε υπερήφανοι που μεταξύ των άλλων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, οι φορολογικές μας υπηρεσίες,πλέον απαραίτητεςσε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον με αυξανόμενη διαφάνεια, αναγνωρίζονται ως κορυφαίες στην κατηγορία τους.”

Αναφορικά με τη βράβευση τουITR, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, σημείωσε:“Μέσω δημιουργικής συνεργασίας, η εξειδικευμένη μας ομάδασε θέματα φορολογίας επικεντρώνεται στην παροχή φορολογικών συμβουλών και κατευθυντήριων γραμμών που χρειάζονται οι πελάτες μας, ενώ παράλληλα αναλύει και απλοποιεί πολύπλοκες φορολογικές πρόνοιες. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή οδήγησε στην αναγνώριση της ΕΥ Κύπρου ως ένας αξιόπιστος πάροχος φορολογικών υπηρεσιών και την βράβευσή μας από το ITR ως Κορυφαία Εταιρεία Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών στην Κύπρο και Κορυφαία Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (TransferPricing)της Χρονιάς στην Κύπρο. Θα ήθελα να εκφράσωτην ευγνωμοσύνη μας στους συναδέλφουςγια τη συμβολή τους, αλλά και τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας για απρόσκοπτη προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.”

Ο Χαράλαμπος Παλάοντας, Ανώτερος Διευθυντής στο τμήμα Τιμολόγησης Μεταφοράς της ΕΥ Κύπρου, λαμβάνονταςτο βραβείοITRστο Λονδίνο, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της διάκρισης, η οποία αναδεικνύει τις καλύτερες εταιρίες παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Τιμολόγησης Ενδοομιλικών Συναλλαγών (TransferPricing) στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η EY Κύπρου μέσω του διεθνούς δικτύου της παρέχει υπηρεσίες φορολογικής συμβουλευτικής καισυμμόρφωσης σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, προσαρμοσμένες σε διάφορους τομείς της οικονομίας και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση