ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η AXIA βραβεύτηκε ως World’s Best Investment Bank στην Κύπρο

Έλαβε το βραβείο του 2018 για την χώρα από το Global Finance

Δελτίο Τύπου

H ΑΧΙΑ Ventures Group, Ο περιφερειακός επενδυτικός τραπεζικός όμιλος ΑΧΙΑ Ventures Group, συμπεριλήφθηκε στη λίστα “World’s Best Investment Banks” του Global Finance ως η νικήτρια του βραβείου του 2018 για την Κύπρο.

Η ΑΧΙΑ παρέχει συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών συναλλαγών και η προσέγγισή της είναι πάντα προσαρμοσμένη στα δεδομένα των συγκεκριμένων περιστάσεων. Η μακροχρόνια παρουσία της Εταιρείας στην Κύπρο, σε συνδυασμό με το περιφερειακότης αποτύπωμα και την απαράμιλλη πρόσβαση στους παρόχους κεφαλαίων, της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο στους παγκόσμιους επενδυτές της, όσο και στους τοπικούς πελάτες της.

Οι εκθέσεις του Global Finance για το διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα καλύπτουν θέματα όπως η εταιρική χρηματοδότηση, οι κοινοπραξίες και οι συγχωνεύσεις, τα προφίλ των χωρών, οι αγορές κεφαλαίων, οι σχέσεις με επενδυτές, τα νομίσματα, ο τραπεζικός τομέας, η διαχείριση κινδύνου, η θεματοφυλακή, οι άμεσες επενδύσεις και η διαχείριση χρήματος. Κάθε χρόνο, το περιοδικό δημοσιεύει τη λίστα με τις “World’s Best Investment Banks” ανά χώρα. Σύμφωνα με το απόσπασμα του Global Finance: «Οι νικητές δεν είναι πάντα οι μεγαλύτερες τράπεζες αλλά οι καλύτερες – αυτές με τις ιδιότητες που θα έπρεπε να αναζητούν οι επιχειρήσεις όταν επιλέγουν μια τράπεζα. Αυτές είναι οι τράπεζες με αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης κίνδυνων και τις καλύτερες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης.»

Ο κ. Όμηρος Πισσαρίδης, COO & Γενικός Διευθυντής του ομίλου της ΑΧΙΑ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βλέπουμε την Κύπρο να προσελκύει ενδιαφέρον από παγκόσμιους επενδυτές τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας την οικονομική της ανάκαμψη. Είμαστε ακόμα πιο ευτυχείς που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή με το τραπεζικό μας τμήμα, οπότε φυσικά και μας τιμά το να λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το GlobalFinance. Το όραμά μας παραμένει το ίδιο από το 2008 όπου και ιδρύθηκε η εταιρεία, να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να προσθέτουμε γνήσια αξία σε όλες τις συναλλαγές στις οποίες εμπλεκόμαστε.»

Σχετικά με την AXIA Ventures Group Ltd

Η AXIA Ventures Group Limited (‘’AXIA’’), μέλος της AXIA Financial Group (‘’AFG’’), είναι ιδιωτικός όμιλος επενδυτικής τραπεζικής ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου. Η AXIA εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 086/07) και δυνάμει των αδειών και πιστοποιήσεων που κατέχει, δύναται να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε πολλές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία (κεντρικά γραφεία), Αθήνα (υποκατάστημα), Λισαβόνα (υποκατάστημα), Νέα Υόρκη (θυγατρική), Μιλάνο (γραφείο αντιπροσωπείας) και στο Λονδίνο (γραφείο αντιπροσωπείας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση