ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:22
 

Η ΕΥ Συνεργάτης της Χρονιάς στην Τεχνολογική Καινοτομία και την Στρατηγική Ανάπτυξη

Η ΕΥ αναγνωρίζεται από την SAP για έκτη συνεχή χρονιά

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ ανακοινώνει ότι έλαβε δύο βραβεία στα 2019 SAP Pinnacle Awards: Συνεργάτης της Χρονιάς στις κατηγορίες της Τεχνολογικής Καινοτομίας και της Στρατηγικής Ανάπτυξης.

Η ΕΥ έλαβε αυτά τα βραβεία σε αναγνώριση της δυναμικής της συμμαχίας και της σχέσης της στο πλαίσιο του οικοσυστήματος της SAP ως προς την παροχή λύσεων που βοηθούν στην επίλυση επιχειρησιακών και τεχνολογικών προκλήσεων και στην ενεργοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Αυτή είναι η έκτη συνεχής χρονιά κατά την οποία η ΕΥ αναγνωρίζεται από τα Pinnacle Awards της SAP.

Η ΕΥ έφτασε επίσης στην τελική φάση του διαγωνισμού για τον τίτλο του Συνεργάτη της Χρονιάς σε άλλες δύο κατηγορίες: Public Cloud for SAP S/4HANA και Integrated Delivery.

Το πρόγραμμα SAP Pinnacle Award αναδεικνύει κορυφαίους συνεργάτες, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει βοηθώντας τις επιχειρήσεις να γίνουν καλύτερες. Μεταξύ 18.000 συνεργατών της SAP παγκοσμίως, επελέγησαν 24 νικητές σε 30 κατηγορίες, αναγνωρίζοντας την δέσμευσή τους στην δημιουργία αξίας, εκθετικής ανάπτυξης και απλοποίησης.

Το βραβείο Τεχνολογικής Καινοτομίας αναγνωρίζει τον ανεξάρτητο προμηθευτή λογισμικού που έχει δημιουργήσει τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν και να καινοτομήσουν στους αντίστοιχους κλάδους.

Το βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης χορηγείται στον συνεργάτη της SAP που έχει επιδείξει σημαντική ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο, με επενδύσεις και καινοτομίες σε στρατηγικές πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τον ψηφιακό πυρήνα και τη συνεχή ανάπτυξη των λύσεων cloud, συμπεριλαμβανομένων των SAP C/4HANA suite, των έξυπνων τεχνολογιών και των λύσεων SAP Ariba και SAP SuccessFactors.

Σχολιάζοντας τα φετινά SAP Pinnacle Awards, ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, δήλωσε: «Η αναγνώριση από τα SAP Pinnacle Awards για έκτη συνεχή χρονιά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΕΥ και επιβεβαίωση της δέσμευσης των ομάδων μας να καινοτομούν και να βοηθούν τους πελάτες να προσαρμόζονται στην ψηφιακή εποχή. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη SAP έχει ενισχύσει την ικανότητά μας να προσφέρουμε πραγματική και μετρήσιμη αξία στους πελάτες μας».

Οι νικητές των βραβείων αναγνωρίστηκαν επισήμως κατά το SAP Global Partner Summit που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα στις 6 Μαΐου 2019. Η εκδήλωση απευθύνθηκε σε όλους τους συνεργάτες της SAP και πραγματοποιήθηκε την παραμονή του SAPPHIRE NOW and ASUG Annual Conference, μιας παγκόσμιας επιχειρηματικής και τεχνολογικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την SAP και την ASUG μεταξύ 7 και 9 Μαΐου 2019.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας με την SAP, η ΕΥ είναι στρατηγικός χορηγός στο SAPPHIRE NOW, στο οποίο θα αναδείξει το θέμα «Intelligence. Realized» μέσω συζητήσεων για το blockchain, το Internet of Things, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και άλλα. Για να μάθετε περισσότερα για την συνεργασία της ΕΥ με την SAP, επισκεφθείτε το www.ey.com/gl/en/about-us/our-alliances/ey-sap-alliance.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!°°»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:14

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα  |  18:20

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X