ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:01
 

Κλειδί η αξιοπιστία στο σύγχρονο επιχειρείν

Προωθητική Ενέργεια

Είναι ίσως το πιο πολύτιμο εφόδιο για κάθε νέο ξεκίνημα, να γνωρίζει κανείς ότι υπάρχει αυτός στον οποίο μπορεί να στηριχτεί, αυτός που θα είναι εκεί να του ανοίγει τον δρόμο να τον διευκολύνει και να είναι παρών σε κάθε επόμενο βήμα. Πρόκειται για θεωρία που βρίσκει την εφαρμογή της σε διάφορες πτυχές και επίπεδα της ζωής.

Πόσο μάλλον στον κόσμο των επιχειρήσεων. Σε ένα περιβάλλον όπου το ρίσκο είναι ακόμα μεγαλύτερο για κάθε νέο επιχειρηματικό βήμα. Ένας αξιόπιστος και έμπειρος συνεργάτης είναι αυτό που κάθε νέος επιχειρηματίας θέλει να έχει στο πλευρό του. Αυτός που θα αποτελέσει το απαραίτητο στήριγμα για τα πρώτα αλλά και τα επόμενα βήματα. Είναι αυτός που μπορεί να ενδυναμώσει τον επιχειρηματία, να διευρύνει τις δραστηριότητες του και να μετατρέψει το business start σε εδραιωμένη παρουσία στην αγορά.

Η αδιάλειπτη επικοινωνία με τους πελάτες, το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της, στην Κύπρο και το εξωτερικό είναι για μια επιχείρηση το Α και το Ω στο σύγχρονο επιχειρείν. Ειδικότερα στο ξεκίνημα, ο κάθε επιχειρηματίας χρειάζεται την ασφάλεια και την σιγουριά που προσφέρει ένας αξιόπιστος παροχέας επικοινωνίας.

Λύσεις επικοινωνίας

Είναι αυτές τις ανάγκες που πρέπει να καλύψει ο αξιόπιστος συνεργάτης με σχέδια οικονομικά ελκυστικά, τα οποία θα καλύπτουν τις κύριες ανάγκες των επιχειρήσεων σε σταθερή τηλεφωνία, και υπηρεσίες διαδικτύου. Και το σημαντικότερο, να συνδυάζει αυτές τις υπηρεσίες στην βάση του προϋπολογισμού της κάθε εταιρείας. Όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα Business Start της Cyta, το οποίο απευθύνεται σε νέες επιχειρήσεις ή σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στη βάση μοντέλου Pay as you grow.

Η CYTA έχει αφουγκραστεί την σημασία της ασφαλούς και σίγουρης οικονομικά ελκυστικής πρότασης που να καλύπτει τις κύριες ανάγκες σε σταθερή τηλεφωνία (όπως προϊόντα Telephony Small Business,Business Telephony και Business Telephony for PBX) και Internet (προϊόντα Internet Business), και στέκεται στο πλευρό κάθε νέας επιχειρηματικής προσπάθειας προσφέροντας δωρεάν εγκατάσταση και 25% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή για 12 μήνες. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αποτελούν εφαλτήριο της πορείας για κάθε επιχειρηματικό ξεκίνημα, αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία και αποτελούν την ασπίδα και την ασφάλεια της κάθε επιχείρησης στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρείν.

Εξάλλου ένας αξιόπιστος συνεργάτης είναι ίσως το καλύτερο εισιτήριο για να φτάσει κανείς μακριά. Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα, και η απάντηση στα χέρια σας. Σε σχέση με το σήμερα, που βλέπετε την εταιρεία σας στο μέλλον και πόσο μακριά θέλετε να φτάσει.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Σχόλια αναγνωστών

Από μοτοσικλέτες θα μεταφερθεί σε δεκάδες σημεία το Άγιο Φως

«Γιατί τόση ταλαιπωρία για μια σκευωρία ανάμματος με "ιερό αναπτήρα" όπως έχει ομολογήσει ιεράρχης των ...»
Ιάσων Αληθεινός  |  10:15

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Ο γρίφος ‘Παντελίδης’ αναμένει αυτόν που θα τον λύσει! Έχει ή δεν έχει `απογριφολόγους`;;; ...»
ΑΚΑ  |  09:43

Α. Κυπριανού: O Ιωνάς Νικολάου «ξέχασε τι θα πει πολιτική ευθιξία»

«Tι μπαρούφα είναι και αυτή κύριε Κυπριανού! Η πολιτική ευθιξία χάθηκε από καιρό και μάλιστα επί ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Έκκληση Λιλλήκα προς ΠΙΣ για ένταξη στο ΓεΣΥ

«Kύριε Λιλλήκα, μας σοβαρολογείς? Οι ΠΙΣιες δεν αντιλαμβάνονται τίποτε άλλο παρά μόνο το ΧΡΗΜΑ! »
ΑΚΑ  |  09:36

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X