ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Οικονομικός προγραμματισμός και εξοικονόμηση:Πώς θα πάμε από τα «πρέπει» στα «θέλω» μας

Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι ο προσεκτικός οικονομικός προγραμματισμός και η εύρεση ευκαιριών εξοικονόμησης μπορούν να βοηθήσουν

Δελτίο Τύπου

Συχνά έχουμε την εντύπωση ότι ζούμε για να εργαζόμαστε και όχι το αντίθετο, ότι εργαζόμαστε για να ζούμε. Τα χρήματα που κερδίζουμε από τη δουλειά μας συνήθως φτάνουν για να διατηρήσουμε το βιοτικό μας επίπεδο και να καλύψουμε τα έξοδά μας. Δύσκολα μπορούμε να βάλουμε κάτι στην άκρη. Υπάρχει αντίδοτο απέναντι στην εντεινόμενη οικονομική ανασφάλεια και το διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής; Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι ο προσεκτικός οικονομικός προγραμματισμός και η εύρεση ευκαιριών εξοικονόμησης μπορούν να βοηθήσουν.

Ο οικονομικός προγραμματισμός δεν είναι τίποτε άλλο από τη διαδικασία επίτευξης των στόχων μας μέσω της σωστής διαχείρισης των οικονομικών μας. Ένα στοιχειώδες οικονομικό σχέδιο δεν περιλαμβάνει μόνο τα περιουσιακά στοιχεία και το σταθερό εισόδημα από τις διάφορες πηγές μας, αλλά και τον προγραμματισμό των έκτακτων περιστατικών και των πιθανών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.
Φυσικά, ο προγραμματισμός κάθε ατόμου και κάθε οικογένειας είναι διαφορετικός, καθώς οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών σταδίων της ζωής. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας ισορροπημένος συνδυασμός μέσων για την αντιμετώπιση των διαφόρων αναγκών, παραγωγής εισοδήματος και προστασίας.

Αυτό που συχνά κάνουμε λάθος είναι ότι στον οποιονδήποτε σχεδιασμό μας τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στην πτυχή της παραγωγής εισοδήματος. Το στοιχείο της εξοικονόμησης, της προστασίας και της αποτροπής του ρίσκου, συχνά παραμελείται.
Οι περισσότεροι δεν προνοούμε για κάτι τέτοιο, μέχρι να συμβεί το κακό (ατύχημα, ασθένεια), το οποίο αναπόφευκτα και ξαφνικά ανατρέπει το πρόγραμμα. Αντίθετα, μια σωστή, νοικοκυρεμένη ασφαλιστική επιλογή, εάν προστεθεί ως στοιχείο του οικονομικού σχεδιασμού, μπορεί να μας προστατεύσει από απρόβλεπτες συνθήκες, ενδεχόμενο ρίσκο και παράλληλα να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων την κατάλληλη στιγμή που τα έχουμε ανάγκη.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ασφαλιστικών προϊόντων που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε χρήματα και να προγραμματίσουμε το οικονομικό μας μέλλον, λίγες είναι όμως αυτές που παρέχουν μια συνολικά «έξυπνη» προσέγγιση ανάλογα με τις πραγματικές σου ανάγκες.
Διακρίνουμε την κλιμακωτή πρόταση της Gan Direct, σύμφωνα με την οποία ο συνετός καταναλωτής, με τέσσερις έξυπνες κινήσεις μπορεί να εξασφαλίσει, στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ και χωρίς κανένα συμβιβασμό στο βαθμό κάλυψης και εξυπηρέτησής του, την υγεία του και της οικογένειάς του, την περιουσία και το αυτοκίνητό του.

Έξυπνη κίνηση #1: Επιλέγοντας αποκλειστικά την Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο σε σχέση με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις!

Έξυπνη κίνηση #2: Με τη νέα υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης και την ενοποίηση ουσιαστικά δύο συμβολαίων σε ένα, η έκπτωση φτάνει μέχρι το 15%!

Έξυπνη κίνηση #3: Με την πρωτοποριακή υπηρεσία All In One της Gan Direct, ο πελάτης συγκεντρώνει όλα του τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, εξασφαλίζοντας περαιτέρω έκπτωση που φτάνει μέχρι το 20%.

Έξυπνη κίνηση #4: Κλείνοντας τα συμβόλαιά του με το Ιnsurance On the Go, τον έξυπνο, online τρόπο ασφάλισης για το όχημα, την υγεία και την περιουσία, κερδίζει επιπλέον έκπτωση 10%.

Με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις ανωτέρω προσφορές προστίθεται επιπλέον έκπτωση μέχρι 5%

Είναι εντυπωσιακό ότι η κλιμακωτή προσφορά της Gan Direct δίνει στον καθένα την ευκαιρία να αξιοποιήσει μία προς μία όλες τις δυνατότητες εξοικονόμησης η οποία μπορεί να φτάσει το 50% εάν αθροιστούν όλες οι παράμετροι και μάλιστα με την επιλογή αποπληρωμής σε μηνιαίες δόσεις χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Υπερβαίνοντας πολλά γραφειοκρατικά και διαχειριστικά κόστη των παραδοσιακών ασφαλειών, αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ασφαλίζεται με τέσσερις κινήσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και έχει το κεφάλι του ήσυχο ό,τι κι αν συμβεί. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να λειτουργούν όλα στον αυτόματο πιλότο!

Έτσι, αξιοποιώντας μία προς μία τις δυνατότητες εξοικονόμησης κόστους και χρόνου, καθένας ανάλογα με τα δεδομένα του, μπορεί να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών, κάλυψης και εξυπηρέτησης.
Ο οικονομικός προγραμματισμός που συμπεριλαμβάνει μια «έξυπνη» ασφαλιστική λύση φέρνει την εξοικονόμηση. Και η εξοικονόμηση φέρνει τη μεγάλη αλλαγή που πρέπει να κάνουμε: μας απαλλάσσει από περιττά άγχη και μας οδηγεί να πετυχαίνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε. Έτσι μπορούμε να περάσουμε από τα «πρέπει» της καθημερινής ρουτίνας στα «θέλω» των προσωπικών στόχων που έχουμε θέσει στη ζωή μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X